, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σε ποιες πόλεις της Ελλάδας κάνουν το περισσότερο σεξ

sexΤελικά η κρίση δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την σεξουαλικότητα των Ελλήνων οι οποίοι παραμένουν οι καλύτεροι εραστές. Την πρώτη θέση  και με διαφορά καταλαμβάνει μέχρι στιγμής η Ελλάδα σε διαγωνισμό προφυλακτικών που ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου και στόχο έχει να αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ σε σύνολο 13 πόλεων σε 5 χώρες.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα φέρνουν το Ηράκλειο της Κρήτης πρώτο στο σεξ, με βάση τις πωλήσεις προφυλακτικών ανά κάτοικο (ανεξαρτήτως brand), ενώ ακολουθούν η Λάρισα, η Λευκωσία, η Αθήνα και το Βουκουρέστι στην 5η θέση.
Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις αρχές Μαϊου και θα διαρκέσει 3 μήνες, τρέχει παράλληλα σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Κύπρο) σε 13 συνολικά πόλεις, με στόχο να αναδείξει τελικά την πρωταθλήτρια πόλη στο σεξ, Loveville 2014.
Οι Έλληνες επιλέγουν το ασφαλές σεξ και η εταιρεία προφυλακτικών καλεί όλους να συμμετέχουν στον διαγωνισμό που θα αναδείξει την πόλη που κάνει το περισσότερο σεξ για το 2014!
iatropedia.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.