, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κλοπή… αξίας 4.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη!

gallia-astynomia
Εξιχνιάσθηκαν μετά από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί, ηλικίας 28, 27 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι ενεργώντας μαζί με έτερους συνεργούς και με διαφορετικές συνθέσεις ανά περίπτωση, από το Φεβρουάριο του 2014 έως τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, αφαίρεσαν:
Από δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στις περιοχές Νικόπολης και Καλαμαριάς, μία πινακίδα κυκλοφορίας οχήματος και ένα χαρτοφύλακα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.
Από τρεις οικίες σε Πυλαία και 40 Εκκλησιές, χρυσαφικά – κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ.
Από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος – ταχυφαγείο στον Εύοσμο, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.
Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.