, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η τελευταία φωτογραφία μητέρας-γιού

foto
Ήθελαν να απαθανατίσουν τους εαυτούς τους υποκύπτοντας στη… μόδα των selfie. Μια μητέρα και ο γιος της αποφάσισαν να βγάλουν μια φωτογραφία λίγο πριν την απογείωση του μοιραίου αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών -το οποίο κατερρίφθη πάνω από την ανατολική Ουκρανία- η οποία έμελλε να είναι και η τελευταία τους. 

Οι δυο τους χαμογελούν, χωρίς να ξέρουν πως θα «τελείωνε» το ταξίδι τους, Ο 15χρονος Γκάρι Σλοκ και η μητέρα του, Πέτρα, από την Ολλανδία, ταξίδευαν στην Κουάλα Λουμπούρ, σε προγραμματισμένο ταξίδι για μονογονεϊκές οικογένειες. Πριν το Μπόινγκ αφήσει το έδαφος έβγαλαν το κινητό τους και μια φωτογραφία. Μία φωτογραφία που τραβήχτηκε λίγο πριν την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ δείχνει μία μητέρα με το γιο της μέσα στο αεροσκάφος.

Όπως αναφέρει η Mirror, ο νεαρός ήταν τερματοφύλακας της τοπικής ομάδας του Maassluis, όπου διέμενε και το Σάββατο οι συμπαίκτες του έκαναν μια τελετή στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου τους. «Ο Γκάρι και η μητέρα του, Πέτρα, είχαν ξεκινήσει για τις διακοπές των ονείρων τους, αλλά δεν κατάφεραν να τις ζήσουν ποτέ», τόνισε άνθρωπος της ομάδας, μετά την είδηση του χαμού τους. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.