, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μάρκος Σεφερλής: Δεν θέλει στο πρωινό Ουγγαρέζο και Θρασκιά

seferlis
 
«Έκλεισε» το όνομα του Μάρκου Σεφερλή, που από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Mega.

Ωστόσο, αυτό που ακόμα «ερευνάται» είναι τα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν την πρωινή παρέα του μεγάλου καναλιού και για αυτό αυτές τις ημέρες συζητούνται ονόματα.
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, «όχι» από τον νέο οικοδεσπότη πήραν μέχρι στιγμής τόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όσο και η Ράνια Θρασκιά που προτάθηκαν από το κανάλι. Μάλιστα, ο Μάρκος Σεφερλής, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, δεν θέλει σε τίποτα το δικό του πρωινό να θυμίζει όσα έχουν δει οι τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη ζώνη.
 
Ωστόσο, την ψήφο εμπιστοσύνης του παρουσιαστή φαίνεται να παίρνει η Βάσω Λασκαράκη, που όπως φαίνεται θα βρίσκεται στην ομάδα της νέας πρωινής εκπομπής, ενώ ο Μάρκος Σεφερλής επιθυμεί οπωσδήποτε στο πλευρό του να βρίσκεται και η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά.  

#Tags: Mega

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.