, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αλβανός «ποντικός» άδειασε δωμάτιο ξενοδοχείου

astinomia
 
Με τις χειρότερες εντυπώσεις έφυγε από τη Μύκονο ένα ζευγάρι παραθεριστών, που έπεσε θύμα «ποντικού» ο οποίος τρύπωσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν και άρπαξε είδη μεγάλης αξίας! Μάλλον θα αλλάξουν γνώμη, όμως, καθώς ο δράστης εντοπίστηκε και όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν!

Οι τουρίστες είχαν ήδη φύγει από το «νησί των ανέμων» όταν οι αστυνομικοί του τμήματος Μυκόνου εξιχνίασαν την κλοπή και βρήκαν τις ηλεκτρονικές συσκευές και τα προσωπικά αντικείμενα αξίας 9.000 ευρώ στο σπίτι του 20χρονου Αλβανού που τα είχε κλέψει. Έτσι, ειδοποιήθηκαν να επιστρέψουν για να τα παραλάβουν από το τμήμα όπου φυλάσσονται, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Όσες προσπάθειες κι αν έκανε, δεν κατάφερε να κλέψει το Ι.Χ. αυτοκίνητο που διέρρηξε στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας ένας 22χρονος Αλβανός. Παλεύοντας με μίζες και καλώδια, όμως, του προκάλεσε ζημιές ύψους 2.000 ευρώ! Η απόπειρα είχε γίνει στις 9 Φεβρουαρίου και οι αστυνομικοί του τμήματος Σαγιάδας την εξιχνίασαν τώρα, χάρη στην αξιοποίηση των δακτυλικών αποτυπωμάτων του δράστη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.