, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Σαμαράς γνώρισε τη… συμπεθέρα του

samaras5
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά χθες στο εντευκτήριο της Βουλής με βουλευτές , ο κ Σαμαράς πληροφορήθηκε από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεωργία Μπατσαρά, την «συγγενική σχέση» που τους συνδέει σύμφωνα με τον Βηματοδότη.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως: «Όταν ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς αποφάσισε κάποια στιγμή να κατευθυνθεί στο εντευκτήριο βουλευτών και να συναντήσει εκεί τους γαλάζιους βουλευτές που μετέχουν στο Β’ θερινό τμήμα αντί για βουλευτές συνάντησε ως επί το πλείστον βουλευτίνες. Εννέα συνολικά και οι περισσότερες άρχισαν να… γκρινιάζουν. Με πρώτη την Άννα Καραμανλή, η οποία του παραπονέθηκε ότι δεν είναι καλό το κλίμα για τους βουλευτές της ΝΔ της Β’ Αθηνών. Εδώ σημειώνεται ότι η κυρία Καραμανλή είναι ίσως η μοναδική που δεν υπουργοποιήθηκε από τη Β’ Αθηνών, κάτι βεβαίως που γνώριζε ο Πρωθυπουργός και γι’ αυτό της απάντησε: ‘Από εσάς εξαρτάται να αλλάξετε το κλίμα…’. Και οι ερωτήσεις της κυρίας Καραμανλή έλαβαν τέλος.
Δείτε περισσότερα στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.