, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έγινε του… Χούλιο και του Ρέμου (ΦΩΤΟ και VIDEO)

remos1kom
Τι και αν τη κάθε καρέκλα στα πρώτα τραπέζια-κύμα την κοστολογούσαν σε χρυσό; Οι θαυμαστές του Αντώνη Ρέμου και του Χούλιο Ιγκλέσιας δεν έδειξαν να πτοούνται από το τσουχτερό για τα ελληνικά δεδομένα εισιτήριο των 1000 ευρώ ( το άτομο στη πρώτη σειρά) και γέμισαν ασφυκτικά το μπιτς μπαρ-ρέστοραντ Nammos για να δουν από κοντά τους δυο καλλιτέχνες.Δυο χιλιάδες ευρώ τα τέσσερα άτομα για τα τραπέζια στη δεύτερη σειρά, ενώ 45 ευρώ πλήρωναν οι πελάτες το ποτό στο μπάρ.
Πρωταγωνιστές της βραδιάς, εκτός φυσικά από τους δυο τραγουδιστές, Τούρκοι, Ρουμάνοι, Λιβανέζοι και κάποιοι συμπατριώτες μας που έκαναν λογαριασμούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ με εκατοντάδες μπουκάλια ακριβής σαμπάνιας να χύνονται άσκοπα στο νερό της θάλασσας. Μέχρι και στα χέρια πιάστηκαν επειδή η μια παρέα έκρυβε τη θέα της άλλης με αποτέλεσμα να χρειαστεί ουκ ολίγες φορές η άμεση παρέμβαση των σεκιούριτι. Οι πιο θερμόαιμοι ειδικά που δεν έλεγαν να σταματήσουν να προκαλούν τέθηκαν υπό στενή παρακολούθηση καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Διαβάστε περισσότερα, δείτε φωτογραφίες και VIDEO στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.