, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ηλικιωμένη παρίστανε το μέντιουμ αποκομίζοντας πάνω από 35.000 ευρώ!

medium
Τέλος στη δράση 75χρονης, που δήλωνε ότι ήταν μέντιουμ και εξαπατούσε τα δύο τελευταία χρόνια 58χρονη γυναίκα αποκομίζοντας, παράνομα, μεγάλο περιουσιακό όφελος, έδωσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου σε συνεργασία με συναδέλφους τους ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Γ.Α.Δ.Θ.
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην περιοχή Χαριλάου, διότι σε βάρος της, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία μετά χρήσεως.
Σημειώνεται ότι, νωρίτερα, η 75χρονη επισκέφτηκε υποκατάστημα τράπεζας και αποπειράθηκε να εισπράξει επιταγή χρηματικού ποσού 11.400 ευρώ, που έφερε το όνομα της παθούσας και είχε εκδοθεί στα μέσα Ιουλίου.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι η δράστιδα, προσποιούμενη το μέντιουμ και εκμεταλλευόμενη την κατάσταση υγείας της 58χρονης γυναίκας, κατά τα δύο τελευταία χρόνια, την εξαπατούσε συστηματικά, αποκομίζοντας, παράνομα, περιουσιακό όφελος χρηματικού ποσού 35.000 ευρώ.
Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.