, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γκλέτσος: Ανοιχτός σε συνεργασία με όλους εκτός από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

gkletsos«Με πάρα πολύ θετική ματιά», σχολίασε πως βλέπει «Το Ποτάμι», ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος προ λίγων ημερών, διακήρυξε τις αρχές του κόμματός του, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως «ιδρύουμε την “Τελεία” ως ένα ενιαίο πολιτικό κόμμα με σκοπό να επαναφέρει στην κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ζωή του τόπου τα θεμελιακά αυτονόητα, που συγκροτούν την ελληνική κοινωνία ως δύναμη αντίστασης στην υποδούλωση» .
Πιο αναλυτικά, ο κ. Γκλέτσος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1, εμφανίστηκε ανοιχτός σε συνεργασίες με όλα τα μικρά κόμματα, ενώ σχετικά με «Το Ποτάμι», σχολίασε ότι «γνωρίζω τον ίδιο τον κ. Θεοδωράκη και έχουμε μιλήσει αρκετά, ακούω τις απόψεις του με ενδιαφέρον».
«Βλέπω ότι πάνε ενδιαφέροντες άνθρωποι μαζί του», συνέχισε, λέγοντας χαρακτηριστικά, τότε «γιατί όχι;». «Μετά από πολλή κουβέντα εάν βλέπαμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε βεβαίως και θα συνεργαζόμασταν», πρόσθεσε ακόμη, αποκλείοντας ωστόσο το ενδεχόμενο οποιασδήποτε συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.  Όσον αφορά σε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως «με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν αποκλείω τίποτα», αλλά ούτε και με το ΚΚΕ.
Ο κ. Γκλέτσος, παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι στις βουλευτικές εκλογές θα κατέβει αυτόνομα με την «Τελεία» ως κόμμα, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι οι κυβερνήσεις πλέον πρέπει να γίνονται από πολλά μικρά κόμματα, «ώστε το κάθε μικρό κόμμα να είναι ο εγγυητής όλων αυτών που έχουμε από πριν συμφωνήσει».
protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.