, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αποκαλύψεις ΣΟΚ για ομαδικούς βιασμούς σε ίδρυμα!

police22
Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για βιασμούς μεταξύ τροφίμων στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Βόλου.
Σύμφωνα με το Έθνος, θύματα ομαδικού βιασμού έπεσαν το περασμένο Σάββατο δύο ανήλικοι 15 και 16 χρόνων, ενώ πριν ένα μήνα σημειώθηκε ανάλογο περιστατικό με θύμα έναν 14χρονο.
Οι δράστες του ομαδικού βιασμού, που έγινε το Σάββατο, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Βόλου, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και απειλή, ωστόσο αμέσως μετά επέστρεψαν στο Ίδρυμα για να συνεχίσουν να εκτίουν την ποινή τους.
Το πρωτοφανούς αγριότητας περιστατικό αντιλήφθηκε ο νυχτερινός φύλακας, ο οποίος δεν βρήκε τα αγόρια στους θαλάμους και τα εντόπισε κακοποιημένα στις τουαλέτες, ενώ ο ίδιος δέχτηκε απειλές για τη ζωή του, προκειμένου να αποκρύψει το γεγονός. «Αν μιλήσεις, θα σε σφάξουμε» φέρεται να του είπαν οι δράστες, τρόφιμοι του ιδρύματος.
Πριν έναν μήνα ένας 14χρονος τρόφιμος του Ιδρύματος κατήγγειλε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 16χρονο Ρομά και άλλους δύο νεαρούς ηλικίας 14 και 17 χρόνων. Ο εισαγγελέας Ανηλίκων Βόλου ζήτησε τον εγκλεισμό του 16χρονου δράστη σε φυλακή, ενώ οι άλλοι δύο επέστρεψαν στο Ίδρυμα. Όπως έγινε γνωστό ο 14χρονος είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια σε κοριτσάκι μόλις 6 χρόνων.
Η φύλαξη του Ιδρύματος, που υπάγεται στο υπουργείο Δικαιοσύνης, είναι ελλιπής, ιδιαίτερα το βράδυ, ενώ «πονοκέφαλο» προκαλούν στις αστυνομικές αρχές οι συνεχείς εξαφανίσεις ανηλίκων που οδηγούνται για σωφρονισμό και πολύ σύντομα γίνονται… καπνός.
Το απόγευμα της Τρίτης τρεις ανήλικοι που έφυγαν ανενόχλητοι από την κεντρική είσοδο, ενώ την περασμένη Πέμπτη άλλοι πέντε τρόφιμοι το έσκασαν από το Ίδρυμα και στήθηκε επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την επιστροφή τους.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.