, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μηχανιώνα λόγω εορτασμών

mixaniwna
Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή 22/8 και το Σάββατο 23/8 θα τελεσθεί, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσ/νίκης, Θρησκευτική πανήγυρη του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης, στην οποία θα παραστούν πολλοί επίσημοι και πλήθος πιστών.
– Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της Παρασκευής 22/8, θα λάβει χώρα στον εν λόγω Ιερό Ναό, εσπερινός με αρτοκλασία-προσκύνημα Ιεράς Εικόνας της Παναγίας και περιφορά αυτής στους δρόμους της Νέας Μηχανιώνας (25ηςΠολυτεχνείου και 28ης Μαρτίου, Οκτωβρίου), με αφετηρία και τερματισμό στον Ιερό Ναό.
– Θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα τροχαίας, με τη διάθεση επαρκή αριθμού ρυθμιστών τροχονόμων, σε κατάλληλα σημεία, προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας, ομαλή διεξαγωγή των θρησκευτικών εκδηλώσεων και επικράτηση κυκλοφοριακής τάξης.
– Παρακαλούνται οι οδηγοί, την Παρασκευή 22/8 και κατά τις ώρες 16.00 ́- 22.00, να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο περιφοράς της Ιεράς Εικόνας, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.