, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σε ποιες πόλεις βρίσκονται τα πιο βρώμικα και τα πιο καθαρά ξενοδοχεία του κόσμου!

1
 
Μπορεί το Τόκιο να μη διαθέτει απέραντες παραλίες και ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα, που διαθέτουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως οι ελληνικές και σίγουρα δεν θα πάει εκεί ο επισκέπτης για να θαυμάσει τους πίνακες της Αναγέννησης, που έχει την ευκαιρία να δει στη γειτονική Ιταλία. Όμως, σύμφωνα με την διεθνή τουριστική ιστοσελίδα Hotel.info, τα δωμάτια των ξενοδοχείων της ιαπωνικής πρωτεύουσας είναι τόσο καθαρά, που αυτό αποτελεί «δείκτη» για να επιλέξουν οι τουρίστες το Τόκιο ως ταξιδιωτικό προορισμό.

Η ιστοσελίδα Hotel.info διαθέτει πάνω από έξι εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι ψηφίζουν για τα πιο καθαρά και τα πιο βρώμικα ξενοδοχεία στον κόσμο. Έτσι, σύμφωνα με την γνώμη των χρηστών της ιστοσελίδας, που είναι θυγατρική της γερμανικής hotel.de., τα πιο καθαρά δωμάτια ξενοδοχείων βρίσκονται στο Τόκιο, το οποίο με βαθμολογία από το 1 μέχρι το 10, πέτυχε να πάρει 8,93. Στη δεύτερη θέση για τα πιο καθαρά ξενοδοχεία στον κόσμο βρέθηκε η Βαρσοβία με 8,76 μονάδες.

Συγκεκριμένα, για την πρωτεύουσα της Πολωνίας, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι στα δωμάτια των ξενοδοχείων της, ο επισκέπτης θα μπορούσε να τρώει το φαγητό του από το πάτωμα!

Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Σεούλ με βαθμολογία 8,73, ενώ στην τέταρτη θέση ισοβαθμούν η Σόφια και η Μπρατισλάβα με 8,54 μονάδες.

Τα πιο βρώμικα ξενοδοχεία του κόσμου βρίσκονται στο Ρίο ντε Τζανέιρο με βαθμολογία 7,29 μονάδες, ενώ το Παρίσι, παρά τη φήμη του «ως πόλη των αρωμάτων», όπως φαίνεται δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με την καθαριότητα και βρίσκεται στην έκτη θέση, ως πόλη που διαθέτει βρώμικα ξενοδοχεία, με 7,63 μονάδες.

Η Αθήνα ακολουθεί, δυστυχώς κατά πόδας, την γαλλική πρωτεύουσα, στις πρωτεύουσες που έχουν τα λιγότερα καθαρά ξενοδοχεία διεθνώς και παίρνει βαθμολογία από τους χρήστες του Hotel.info μόλις 7,68 μονάδες.

Η ιστοσελίδα Hotel.info παρέχει υπηρεσίες για τους χρήστες  σε περισσότερα από 250.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και προτρέπει τους ταξιδιώτες, όταν επισημαίνουν ελλείψεις στα καταλύματά τους, να ζητούν με ευγένεια την διόρθωσή τους ή την αποκατάστασή τους.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.