, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Α. Παπαμιμίκος: "Παίρνουμε τις τύχες στα χέρια μας…" (ΦΩΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)

kentriki
Της Έλενας Καραβασίλη
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από εχθές ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, προκειμένου να προετοιμάσει την άφιξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, το ερχόμενο Σάββατο. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Παπαμιμίκος τόνισε χαρακτηριστικά ότι: “Όλοι θυμόμαστε που βρισκόταν η χώρα δύο χρόνια πριν τις παραμονές της Δ.Ε.Θ. Κανένας δε θεωρούσε την Ελλάδα χώρα αξιόπιστη και η οικονομία της πατρίδας μας κρεμόταν από μία κλωστή. Σήμερα δύο χρόνια μετά, με τη δουλειά του πρωθυπουργού και την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης, αλλά κυρίως με τις θυσίες όλων μας, τα πάντα έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Παίρνουμε τις τύχες στα χέρια μας. Οι μεταρρυθμίσεις προχωράνε και έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την καθημερινότητα του Έλληνα πολίτη. Η διαπραγμάτευση του Παρισιού αποτελεί την αφετηρία για την επόμενη μέρα. Ξεκινά μία νέα εποχή που η Ελλάδα θα έχει τον πρώτο λόγο. Η πρόοδος που κάνουμε είναι εκείνη που θα καθορίζει την ατζέντα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Πλέον μπαίνουν οι βάσεις για μία χώρα που επιτέλους θα παράγει και θα λειτουργεί βασισμένη σε ένα πρότυπο ορθολογικό και σύγχρονο. Σε αυτό το πλαίσιο ο Αντώνης Σαμαράς έχει χαράξει ένα συγκεκριμένο οδικό χάρτη με στοχευμένες ελαφρύνσεις βαρών, διόρθωση αδικιών, αλλά κυρίως με συνέχιση των μεταρρυθμίσεων. Ο Αντώνης Σαμαράς θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από το μνημόνιο και θα μας προσφέρει ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα για τη νέα Ελλάδα που έχει ανάγκη ο τόπος”.
Όσο αφορά στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που φαίνεται να έχει προβάδισμα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι: “καλό θα είναι να αφήσουμε τον κόσμο να επιστρέψει από τις διακοπές του και μετά να μιλήσουμε για δημοσκοπήσεις”.
Μετά το πέρας της συνέντευξης τύπου, ο κ. Παπαμιμίκος συναντήθηκε με γαλάζια κομματικά στελέχη και παράγοντες όπου θα τεθούν επί τάπητος οι  λεπτομέρειες της επίσκεψης Σαμαρά. Ο ίδιος συμμετέχει στη σύσκεψη της Εκτελεστικής και Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης και της γραμματείας οργανωτικού Β. Ελλάδος της ΝΔ που πραγματοποιείται αυτή την ώρα.
Να σημειώσουμε πως τον κ. Παπαμιμίκο συνοδεύουν, ο νέος γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Γιώργος Κουμουτσάκος καθώς και ο νέος γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος Δημήτρης Μαραβέλιας οι οποίοι θα πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» στη Θεσσαλονίκη.
papa1
papamikos6papamikospapamikos2

#Tags: ΔΕΘ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.