, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στη Θεσσαλονίκη το Aegean Paradise (ΦΩΤΟ)

para2
Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί έδεσε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το κρουαζιερόπλοιο AegeanParadise, προερχόμενο από τον Πειραιά. Το κρουαζιερόπλοιο έφτασε με 800 Τούρκους τουρίστες, οι οποίοι θα ξεναγηθούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία θα κατευθυνθούν στην Τουρκία με προορισμό το Τσεσμέ.
Οι τουρίστες έχουν στη διάθεσή τους περίπου έξι ώρες για να απολαύσουν τη βόλτα τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αφού ο απόπλους έχει προγραμματιστεί  για τις 5 το απόγευμα. Ήδη από νωρίς το πρωί, ξεναγοί και λεωφορεία ξενάγησης βρισκόντουσαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης αναμένοντας τους τουρίστες. Αρκετοί ήταν οι Τούρκοι τουρίστες που επέλεξαν να δουν την πόλη με τα ειδικά λεωφορειάκια που πραγματοποιούν προγραμματισμένες ξεναγήσεις στο Λευκό Πύργο, στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στον Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας, στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου, στα Βυζαντινά Κάστρα, στην Αψίδα του Γαλερίου, στην πλατεία Αριστοτέλους, με τελικό προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Ε. Καραβ. 
para6 para5 para4 para3 para1 kentr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.