, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Για να τιμωρήσουν το 4 μηνών βρέφος τους, το σκότωσαν και το πέταξαν σε λίμνη

baby_xeri_533_355Η υπόθεση συγκλονίζει τη Γαλλία. Ο μικρός Λοάν είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τετάρτη κοντά στο Γκερέ, στην κεντρική Γαλλία. Σήμερα Κυριακή, το μωρό βρέθηκε νεκρό και οι γονείς – τέρατα ομολόγησαν πως το σκότωσαν.
Το βρέφος βρέθηκε σε μια λίμνη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

O πατέρας και η μητέρα, ηλικίας 31 και 24 ετών αντίστοιχα, είχαν καταγγείλει ότι το παιδί τους ηλικίας 4 μηνών είχε πέσει θύμα απαγωγής. Ωστόσο τέθηκαν υπό κράτηση χθες εξαιτίας «ασυνεπειών και κατάθεσης μη αληθοφανών γεγονότων», είπε ο εισαγγελέας του Γκερέ, Σεμπαστιέν Φαρζ. Κατά τη διάρκεια της κράτησής τους, οι γονείς τελικά ομολόγησαν, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για μία «τιμωρία με κακή κατάληξη, με απρόσμενες και ανεπιθύμητες συνέπειες» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο μία πηγή που βρίσκεται κοντά στην έρευνα.

Το ζευγάρι οδήγησε σήμερα τους ερευνητές στο σημείο όπου είχαν εγκαταλείψει τη σορό του μικρού Λοάν, 30 χιλιόμετρα από το σπίτι τους. Στις 27 Αυγούστου οι γονείς είχαν καταγγείλει στην αστυνομία την εξαφάνιση του παιδιού τους από ένα χώρο αναψυχής 12 χιλιόμετρα από το σπίτι τους. Είχαν δηλώσει στους αστυνομικούς ότι το παιδί τους, που βρισκόταν σε ένα πορτ μπεμπέ το οποίο είχαν αφήσει δίπλα στο αυτοκίνητό τους απήχθη από έναν άγνωστο, ενώ εκείνοι έπαιζαν ένα παιχνίδι με μεταλλικές μπάλες (πετάνκ).

Ο εισαγγελέας έκανε λόγο για ένα «βίαιο οικογενειακό κλίμα». Ο πατέρας της οικογένειας είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο για «βίαιη» συμπεριφορά και πολλοί συγγενείς είχαν καταγγείλει περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.
newsit.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.