, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Επί ποδός… η Συγγρού για την παρουσία Σαμαρά στη ΔΕΘ

 

papamimikos--2-thumb-large

Ανεβάζουν ρυθμούς στη Συγγρού ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ. Την παρουσία του πρωθυπουργού στη συμπρωτεύουσα έχει αναλάβει ο ίδιος ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μιλήσει με τα τοπικά κομματικά στελέχη και να δώσει κατευθύνσεις.

Μετά από τις επαφές που είχε με τα κομματικά στελέχη στη συμπρωτεύουσα εισηγήθηκε η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ι. Βελλίδης» και όχι στην αίθουσα «Corona» που γινόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια. Αυτό έγινε γιατί διαπιστώθηκε ότι φέτος υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο ώστε να πάει και να ακούσει τον Αντώνη Σαμαρά.

Παράλληλα, οι συσκέψεις στα κεντρικά γραφεία της Συγγρού είναι συνεχείς τις τελευταίες μέρες, καθώς θέλουν η οργάνωση να είναι η καλύτερη δυνατή, μιας και η ΝΔ έχει ποντάρει πολλά στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.