, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Νικολόπουλος, ο Μπουτάρης και το… twitter

nikolopoulos-mpoutaris-thema

Του Βαγγέλη Στολάκη

«Η δημοκρατία του Μπουτάρη και εμείς οι… υπόλοιποι». Με τον τρόπο αυτό σχολιάζει μιλώντας στην Karfitsaκαι το karfitsa.gr ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος τις χθεσινές δηλώσεις του Γιάννης Μπουτάρη και τον χαρακτηρισμό «κατάπτυστος» που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για να σχολιάσει δηλώσεις του Νικολόπουλου. Ο πρώην υφυπουργός δίνει συνέχεια στην κόντρα του με το Γιάννη Μπουτάρη λέγοντας πως είναι «τοποθετημένος» και «διορισμένος».

«Ως αυτόκλητος υποστηρικτής κάθε δήθεν ιδιαιτερότητας, κάτι σαν το Batman της ανωμαλίας, ο διορισμένος Δήμαρχος από το γνωστό Σύστημα, ο Μπουτάρης έχει το δικαίωμα να λέει ότι θέλει. Οι άλλοι όμως Όχι! Δύο μέτρα & δύο σταθμά είναι η ιδεολογία του Μπουτάρη – Απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για τη Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά υπερασπίζεται το Gay Pride Parade! Αν μιλήσει κάποιος διαφορετικά τότε είναι αποβλητέος, ίσως και περίεργος! Ο λόγος των Μπουτάρηδων και ΣΙΑ είναι «γραμμένος στις Θεόσταλτες Πέτρες του Αριστερόστροφου Πισωκίνητου Τοτέμ», στα «Πανάρχαια» Έπη της Διεθνιστικής Ψευδό-ιστορίας!  Είναι η αλήθεια που κανείς δεν πρέπει ποτέ να αμφισβητεί.Αυτή είναι η «Δημοκρατία» τους. Ανύπαρκτη! Κάθε αντίλογος στο θέσφατο νόμο που μας επιβάλουν, πρέπει να διαστρέφεται, να υπονομεύεται, να χλευάζεται και να εξοβελίζεται. Στο τέλος ίσως και να… διώκεται» αναφέρει ο κ. Νικολόπουλος.

Και συμπληρώνει πως: «Ποιος τα λέει αυτά; oΠάπας, ο Πατριάρχης; Όχι καλέ! Ο Μπουτάρ Αγάς, τα λέει, ο τοποθετημένος από τη Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αφού κάνοντας «πλάτες» ο Σαμαράς στο συνέταιρο του Βαγγέλη δεν κατέβασε «δυνατή» υποψηφιότητα, όπως άλλωστε έπραξε και στην Περιφέρεια Αττικής».

«Όσο και να βρίζει ο κ. Μπουτάρης, όσο και να φωνάζει ότι τα παιδιά μεγαλώνουν με… κρασί, δεν είναι ικανός να αλλάξει τη Φύση. Γιατί εδώ και χιλιάδες χρόνια τα παιδιά γεννιούνται από ανδρόγυνα και μεγαλώνουν με γάλα» καταλήγει ο κ. Νικολόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών πριν λίγες ημέρες ζήτησαν την παραίτηση του κ. Νικολόπουλου λόγω του tweet του εναντίον του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου που ανακοίνωσε πως θα αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο του. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.