, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η επίπληξη “μεταφράστηκε” σε… απόπειρα απαγωγής

astinomia

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που είχε στηθεί στη δυτική Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διερευνηθεί η καταγγελία για πιθανή απόπειρα αρπαγής ανηλίκου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, δεν υφίσταται απόπειρα αρπαγής.

Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μετέβησαν αξιωματικοί της ασφάλειας και ένας ψυχολόγος, προκειμένου να διερευνήσουν την υπόθεση. Σε επικοινωνία που είχε το karfitsa.gr, με ανώτερους αξιωματικούς της Θεσσαλονίκης, μας ενημέρωσαν πως δεν υπήρξε καμία ένδειξη που να οδηγεί στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για απόπειρα απαγωγής.

Τρία παιδιά- ηλικίας 7 ετών και 10 ετών- έπαιζαν στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διέμεναν. Ένα από τα παιδιά, είπε στη μητέρα του πως προσπάθησαν να τα απαγάγουν. Αναστατωμένη η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής από όπου και ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου των αστυνομικών αρχών για να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί και κατά πόσο η καταγγελία ήταν αληθής.  Σύμφωνα με τις αρχές, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο οδηγός του οχήματος να έκανε παρατήρηση στα παιδιά που έπαιζαν εκείνη την ώρα και έτσι εκείνα είπαν στους γονείς τους πως προσπάθησαν να τα απαγάγουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.