, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τρόμος μέσα στη νύχτα για ζευγάρι ηλικιωμένων

koukouloforos

Θύμα τριών ένοπλων κουκουλοφόρων έπεσε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Ευξεινούπολη της Μαγνησίας.

Οι κουκουλοφόροι, αφού χτύπησαν λίγο στο πρόσωπο τον 75χρονο άνδρα και την 77χρονη γυναίκα, κατάφεραν να πάρουν ποσό 2.000 € και να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι.

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, οι τρεις δράστες, που φορούσαν κουκούλες και πιθανόν είναι αλλοδαποί, μπήκαν στο σπίτι οπλισμένοι με πιστόλι και μαχαίρια, έπιασαν το ζευγάρι κυριολεκτικά στον ύπνο, τους ακινητοποίησαν και αφού χτύπησαν στο πρόσωπο με γροθιά τον 75χρονο άνδρα και εκφόβισαν την 77χρονη σύζυγό του, τους ζήτησαν τα χρήματα που είχαν.

Μάλιστα άρχισαν να ανακατεύουν το σπίτι για να βρουν χρήματα, οπότε η ηλικιωμένη γυναίκα τους παρέδωσε χρηματικό ποσό 2.000€, τα οποία οι ληστές πήραν και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ληστών και ήδη έγιναν προσαγωγές, ενώ ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, προληπτικά για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.