, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανακαλύψτε ποια γλώσσα του σεξ μιλάτε!

SEXΚάθε ζευγάρι έχει το δικό του κώδικα σεξουαλικής επικοινωνίας. Δεν είναι όμως απαραίτητο ότι πάντα χρησιμοποιούνται πρόστυχες λέξεις, αφού και οι ρομαντικές αλλά και τα λόγια αγάπης είναι μέσα στο  ερωτικό παιχνίδι.

Εσείς ποια γλώσσα του σεξ μιλάτε!

Η γλώσσα του σεξ περιλαμβάνει τρεις  βασικές μορφές επικοινωνίας: (Dirty talk) η γλώσσα του συναισθήματος και της καθοδήγησης.

μίλα μου βρώμικα (Dirty talk)

Το “Dirty talk” η λεγόμενη λαγνολαλιά, όπου σε αυτή την περίπτωση το ζευγάρι, χρησιμοποιεί πρόστυχες και γραφικές λέξεις για να ανεβάσει την ένταση στην κρεβατοκάμαρα..

Για ορισμένους η “βρώμικη συζήτηση”, ή οι χυδαίες λέξεις που συνήθως εκλείπουν από το καθημερινό λεξιλόγιο μπορεί να ανεβάσουν στο κόκκινο την σεξουαλική επιθυμία.

Εξάλλου μελέτη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Πανεπιστήμιο του Μίνστερ της Γερμανίας   απέδειξε ότι οι  άνδρες που θέλουν να έχουν  το πάνω χέρι σε μια σχέση, απαιτούν από το έτερο ήμισυ να εκθειάζουν τα σημεία.. αιχμής του σώματος τους.

γλώσσα του συναισθήματος

Αυτός ο τρόπος συνομιλίας είναι για  τους ρομαντικούς. Το βασικότερο ρήμα που χρησιμοποιεί είναι μόνο λόγια αγάπης ενώ θεωρείται ιδιαίτερα  αφροδισιακό για εκείνους που θεωρούν ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο “να κάνεις έρωτα” από το “ να κάνεις sex ”.

γλώσσα της καθοδήγησης

Σε αυτή την μορφή επικοινωνίας ο ένας σύντροφος καθοδηγεί τον άλλο γι’ αυτά που τον ευχαριστούν ή γι’ αυτά που δεν θέλει να κάνει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Χαρακτηριστικό δείγμα αυτής της ερωτικής γλώσσας, ήταν ένα  επεισόδιο του “Sex and the City”, όταν η Samantha δίδασκε τον Smith, για το πως θα πρέπει να φιλάει….χαμηλά , για να την βοηθήσει να φτάσει σε οργασμό.

Εντούτοις πολλές γυναίκες, μπορεί να νιώθουν ντροπή στο να ζητήσουν από τον σύντροφό τους  αυτό που πραγματικά επιθυμούν  αλλά όταν το κάνουν δεν μετανιώνουν.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.