, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Ν. Καραμανλής κατέθεσε μήνυση κατά του Π. Καμμένου για… (ΒΙΝΤΕΟ)

karamanlis660

Η συκοφαντική δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου εις βάρος του εκδότη των εφημερίδων «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και « karfitsa», Νικολάου Καραμανλή, δεν θα μείνει αναπάντητη αλλά θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Ν. Καραμανλής: Θα είμαι αμείλικτος έναντι του προέδρου των ΑΝΕΛ
Α. Κούγιας: Πρώτη φορά βλέπω τέτοια εγκληματική συμπεριφορά!
.

Σήμερα το πρωί στις 10.30 π.μ. ο εκδότης των εφημερίδων «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και «Karfitsa», Νίκος Καραμανλής, συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο των εφημερίδων, κ. Αλέξη Κούγια, επισκέφθηκε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη, και κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου. Η μήνυση κατετέθη προκειμένου να επισπευσθεί η άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου για να οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο.

Σε δήλωσή του ο κ. Νίκος Καραμανλής προειδοποίησε ότι θα είναι αμείλικτος έναντι του προέδρου των Ανεξερτήτων Ελλήνων.

«Είναι η πρώτη φορά στην προσωπική και επαγγελματική σταδιοδρομία που που αναγκάζομαι να στραφώ στη Δικαιοσύνη για να με προστατεύσει από ένα πολιτικό πρόσωπο» τόνισε.

Από την πλευρά του ο κ. Κούγιας επεσήμανε πως «πρώτη φορά στα 40 χρόνια που υπηρετεί την Δικαιοσύνη έχει αντιληφθεί τέτοια εγκληματική συμπεριφορά».

Σημείωσε ακόμη ότι είναι αδιανόητο το γεγονός «ένας δημοσιογράφος να απευθύνει με ευπρεπή τρόπο μια ερώτηση σε αρχηγό πολιτικού κόμματος από τους νεότερους που θα έπρεπε να εκπέμπει και άλλο ήθος και ο κ. Καμμένος με προκλητικό τρόπο, αντί να απαντά στην ερώτηση, να συκοφαντεί έναν εκδότη εφημερίδος».

Την Τετάρτη ο κ. Καραμανλής θα καταθέσει ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και αγωγή ενώ έχει δεσμευτεί πως το οποιοδήποτε ποσό του επιδικαστεί θα το κάνει δωρεά στην ογκολογική μονάδα παίδων « Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και στο « Χαμόγελο του Παιδιού».

Όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη 9/11/2014 όταν ο προέδρος των ΑΝΕΛ ερωτήθηκε κατά την διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου στην ΔΕΘ από τον δημοσιογράφο της «Καρφίτσας» και του karfitsa.gr Βαγγέλη Στολάκη, αν θεωρεί ότι έχει κάνει ο ίδιος κάποια προσωπικά λάθη τα οποία οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση και σε διαγραφές βουλευτών του.

Ο κ. Καμμένος, επέλεξε, όχι μόνο να υπεκφύγει της ερώτησης, αλλά να κάνει την συκοφαντική επίθεση κατά του εκδότη κ. Νίκου Καραμανλή, υποστηρίζοντας ότι το μόνο λάθος που έχει κάνει είναι ότι δεν… κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον του!

Δείτε εδώ την συκοφαντική επίθεση του Πάνου Καμμένου κατά του εκδότη του «Π» Νίκου Καραμανλή.

Αμέσως μετά, ο εκδότης των εφημερίδων «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και «karfitsa» κ. Νικόλαος Καραμανλής, εξέδωσε το ακόλουθο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και θα είναι ενδιαφέρουσα…

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.