, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

Σκότωσε την κόρη και τα εγγόνια του και αυτοκτόνησε!

oplo-aftoktoniaΟικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου -όπως έγινε γνωστό από τις αρχές- ένας 51χρονος άνδρας σκότωσε την κόρη του και τα έξι εγγόνια του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα ο σερίφης της κομητείας, Ρόμπερτ Σουλτς, ο Ντον Σπίριτ, ο οποίος θεωρείται ως αυτουργός του αποτρόπαιου εγκλήματος, κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας και στη συνέχεια αφαίρεσε την ίδια του τη ζωή.

Όλοι όσοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι βρέθηκαν νεκροί, δήλωσε ο Σούλτς, προσθέτοντας ότι το μεγαλύτερο από τα παιδιά ήταν 10 ετών, ενώ το μικρότερο μόλις τριών μηνών.

Το ποινικό μητρώο του Σπίριτ ήταν βεβαρημένο καθώς παλαιότερα είχε κατηγορηθεί για παράνομη κατοχή όπλου και βιαιοπραγίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Orlando Sentinel, το 2001, ο 51χρονος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον οκτάχρονο γιο του, ωστόσο το περιστατικό είχε χαρακτηριστεί «κυνηγετικό δυστύχημα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.