, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εντολή για σύλληψη γιατρών του Δρομοκαΐτειου

giatros

Εντολή για τη σύλληψη με τη διαδικασία του Αυτοφώρου των γιατρών που την Πέμπτη ήταν σε υπηρεσία στο Νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο και δεν κράτησαν για νοσηλεία τον 44χρονο άστεγο άντρα που χθες έβαλε τέρμα στην ζωή του, έδωσε ο Εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης.

Η υπόθεση, με την άρνηση των γιατρών να δεχθούν τον άντρα, αποκαλύφθηκε μετά την τραγική πτώση του από τον 4ο όροφο κτιρίου στην οδό Χαλκοκονδύλη, το οποίο μισθώνεται από τον Δήμο για να διαμένουν άστεγοι.

Για το θέμα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας και έδωσε εντολή στις αστυνομικές αρχές να συλλάβουν στα πλαίσια του Αυτοφώρου τους δυο γιατρούς του Δρομοκαϊτειου, καθώς φέρονται να αγνόησαν τη διάγνωση των συναδέλφων τους από το Αιγινήτειο , όπου είχε πάει νωρίτερα ο 44χρονος.

Οι γιατροί του Αιγινήτειου Νοσοκομείου διέγνωσαν ότι ο 44χρονος πάσχει από «έκπτωση νοητικής λειτουργίας και κατάθλιψη» και ζήτησαν να μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο . Ωστόσο εκεί οι δύο γιατροί, που ζητείται η σύλληψή τους, φέρονται να έκριναν πως ο άντρας δεν χρήζει νοσηλείας και τον άφησαν να φύγει.

 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.