, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιες είναι οι φανατικές του σεξ…μιας νύχτας;

sex
Δεν υπάρχει κοσμητικό επίθετο, που να μην χρησιμοποιείται από ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, όταν θέλει να χαρακτηρίσει τις γυναίκες, που πιστεύουν ότι είναι εύκολες στο σεξ.
Υπάρχουν όμως σημάδια τα οποία μπορούν να μαρτυρήσουν πότε μια γυναίκα είναι ”εύκολη”;
Σύμφωνα με τη νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Λιντς που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behaviour, οι αναλογίες του σώματος της μπορούν να μαρτυρήσουν πόσο ενεργή σεξουαλικά είναι.
Αναλυτικότερα στην έρευνα που πήραν μέρος 148 γυναίκες μεταξύ 18 και 26 ετών έδειξε ότι οι γυναίκες που έχουν πιο ανοιχτή λεκάνη είναι πιο πιθανό να προτιμήσουν το σεξ της μιας βραδιάς και να αλλάξουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους στη ζωή τους.
Μάλιστα οι ερευνητές συμπέραναν πως όσες είχαν ισχία πλάτους μεγαλύτερου των 36 εκατοστών είχαν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους και περισσότερες σεξουαλικές σχέσεις της μίας βραδιάς, από εκείνες που το πλάτος των γοφών τους ήταν μικρότερο από 31 εκατοστά!
Συγκεκριμένα, οι γυναίκες για τις οποίες οι σχέσεις της μίας βραδιάς αντιπροσώπευαν τρεις στις τέσσερις σεξουαλικές τους σχέσεις, είχαν ισχία τουλάχιστον 2 εκατοστά μεγαλύτερα από εκείνες των οποίων η σεξουαλική ζωή δεν συμπεριελάμβανε φευγαλέες σεξουαλικές σχέσεις.
Στο σημείο αυτό οι ερευνητές εξηγούν ότι αυτό ενδεχομένως οφείλεται στο γεγονός πως οι γυναίκες με φαρδύτερους γοφούς είναι πιο πιθανό να συμμετέχουν πιο εύκολα στο σεξ, επειδή η διαδικασία της γέννας είναι ευκολότερη και λιγότερο τραυματική γι’ αυτές συγκριτικά για τις γυναίκες με πιο στενούς γοφούς.
Αυτό με τη σειρά του συνδέεται με την επιστροφή πίσω στο χρόνο και στο πώς οι άνθρωποι έμαθαν να περπατούν σε όρθια στάση, γεγονός που είχε ως επακόλουθο την ανάπτυξη στενότερων γοφών για να είναι πιο εύκολο το περπάτημα.
Με το πέρασμα των χρόνων όμως οι γοφοί των γυναικών έγιναν αρκετά ευρείς, ώστε να επιτρέπουν τον τοκετό. Συνεπώς με αυτό τον τρόπο επηρεάζεται η σεξουαλική τους δραστηριότητα συνεπώς καταλήγουν οι ερευνητές.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.