, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τα τελευταία και σύγχρονα… sex apps!

sex‘Γκουρού” στο σεξ θέλουν να κάνουν τους απανταχού χρήστες  smart phone οι διάφορες εφαρμογές που εμφανίζονται κατα καιρούς.

Οι πιο διάσημες είναι τα application ,που μετρούν τις επιδόσεις στο σεξ, βρίσκουν το… άλλο μισό και πιάνουν στα ”πράσα” τους άπιστους.

χρονομετρά τις… επιδόσεις!

Μπορεί να είναι απίστευτο αλλά δημιουργήθηκε εφαρμογή η spreadsheets η οποία μετρά από τον αριθμό των ερωτικών επαφών, μέχρι και τη διάρκεια του σεξ. Ωστόσο οι εμπνευστές του υποστηρίζουν ότι τα οφέλη για την υγεία είναι ότι η εφαρμογή αυτή ενδείκνυται για όσες γυναίκες θέλουν να καταγράφουν τις ημέρες που έχουν ωορρηξία προκειμένου να τεκνοποιήσουν.

application για…sex dating

Εκατομμύρια χρήστες σε όλο το πλανήτη έχει ένα application για smartphones το Tinder  το οποίο υπόσχεται να βρει για λογαριασμό τους από τον πιο καυτό υποψήφιο για one night stand μέχρι το άλλο τους μισό.

Ωστόσο δεν είναι όλα ρόδιαν αφού ο Τόμας Τσαμόρο Πρέμουβιτς, καθηγητής ψυχολογίας στο University College του Λονδίνου, επισημαίνει ότι  το Tinder μπορεί να παίξει περίεργα παιχνίδια με την ψυχολογία μας:

«Στην ψηφιακή εποχή το online dating μοιάζει λίγο με τζόγο. Εμφανίζονται στην οθόνη τυχαίες επιλογές και εσείς με το πάτημα ενός κουμπιού τις χαρακτηρίζετε hot ή όχι, περιμένοντας κάποια ανταπόκριση.

Υπάρχει, λοιπόν, ο κίνδυνος να σας ερεθίζει όλη αυτή η διαδικασία πολύ περισσότερο από την προσδοκία του να γνωρίσετε κάποιον, μερικές φορές ακόμα πιο πολύ και από την ίδια την επαφή».

Δείχνει τον άπιστο

Μια νέα εφαρμογή φαίνεται πως βάζει τέλος στα προβλήματα  των άπιστων συντρόφων, καθώς κρατά τα ενοχοποιητικά στοιχεία καλά κρυμμένα. Πρόκειται για την  Confide (Εκμυστήρευση) και απευθύνεται σε κάθε χρήστη που θέλει να κρατήσει κρυφές τις λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Οι κατασκευαστές της εφαρμογής δηλώνουν πως τα μηνύματα δεν αποθηκεύονται σε καμία βάση δεδομένων και δεν υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς μετά τη διαγραφή.

Μετά την ανάγνωση, κάθε μήνυμα «αυτοκαταστρέφεται» ώστε να μη μπορεί να διαβαστεί ξανά.

iatropedia.gr

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.