, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Κουβέλης προαναγγέλλει… εκλογές!

kouvelis12

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο ο Φώτης Κουβέλης ορισμένοι βουλευτές του να μην ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι η συγκεκριμένη θέση δεν τον ενδιαφέρει, καθώς θέλει να αγωνιστεί για την επανάκαμψη της ΔΗΜΑΡ: «Δεν με ενδιαφέρει η Προεδρία της Δημοκρατίας. Κακώς η χώρα έχει μπει σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο με αφορμή την προεδρολογία. Βλάπτει τη χώρα και την οικονομία μας. Αυτό τον καιρό παλεύω για την ολική επαναφορά της ΔΗΜΑΡ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Την θέση της ΔΗΜΑΡ θα την αποφασίσουμε και θα την ανακοινώσουμε μετά το συνέδριο του κόμματος. Δυστυχώς, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας έχει άμεση σχέση με τις κομματικές συναινέσεις, οι οποίες αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν, γι’ αυτό οι εκλογές δεν πρέπει να αφορίζονται. Οι εκλογές είναι μερικές φορές μια σωτήρια διαδικασία για τον ελληνικό λαό. Δεν συμμερίζομαι όλον αυτό τον ορυμαγδό για το τι θα συμβεί αν γίνουν εκλογές, αν καταστραφεί η χώρα κ.λπ. Η χώρα πορεύεται με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Είναι σαφές. Υπάρχουν ήδη δύο-τρεις βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που έχουν δηλώσει με σαφήνεια ότι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι απόψεις αυτές θα συζητηθούν και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Συνέχεια στο paraskhnio.gr

#Tags: ΔΗΜΑΡ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.