, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ολλανδός κανίβαλος πουλάει το πόδι του στο Ebay!

ImageHandler (2)

Ο 53χρονος Ολανδρός Λίο Μπόντεν πριν από δύο χρόνια έσπασε το πόδι του όταν βούτηξε σε μία πισίνα. Ομως, υπήρξαν πολλές επιπλοκές με αποτέλεσμα η το γόνατο και η κνήμη να μολυνθούν. Για να του σώσουν τη ζωή οι γιατροί έπρεπε να του ακρωτηριάσουν το πόδι. Ο Λίο Μπόντεν έδωσε πραγματική μάχη και για να αντέξει αυτή την απώλεια, αλλά και για να του επιτραπεί να πάρει το ακρωτηριασμένο μέλος του στο σπίτι του. 

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, αφού μετέτρεψε το κομμένο του πόδι σε… λάμπα, το έβαλε στο eBay, ζητώντας 100.000 ευρώ από τον επίδοξο αγοραστή του! Ο ίδιος λέει ότι το έκανε αυτό γιατί έχει ανάγκη τα χρήματα, όμως αυτή του η απόφαση έχει προκαλέσει σάλο στα social media. 

Το eBay πάντως λειτουργώντας με βάση τους κανόνες που έχει σχετικά με την πώληση μελών του σώματος και οστών, κατέβασε την αγγελία του Μπόντεν, ο οποίος τώρα ψάχνει για έναν οίκο δημοπρασιών που θα του επιτρέψει να προσφέρει προς πώληση το πόδι του που έχει μετατραπεί σε ένα μακάβριο φωτιστικό. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.