, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΜΟΝΟ ΣΤΟ KARFITSA.GR: Τι δήλωσε συγγενής του 70χρονου

assets_LARGE_t_420_54099836

Της Φρόσως Βαρβάρα

«Δεν είχε προβλήματα υγείας, ούτε ήταν εκνευρισμένος που θα πλήρωνε το φόρο» Αυτά είναι τα λόγια που είπε πριν από λίγο στο karfitsa.gr συγγενής του 70χρονου που έχασε τη ζωή του το πρωί ενώ περίμενε στην ουρά της τράπεζας.

Μάλιστα χαρακτηριστικά ανέφερε ότι ο 70χρονος πέθανε από ανακοπή. «Θα μπορούσε να γίνει οπουδήποτε αλλού απλά… έτυχε να συμβεί στην τράπεζα, μην το συνδυάζετε με τη πληρωμή του φόρου. Ούτε δάνεια… είχε ούτε… χρωστούσε πουθενά» τόνισε.

Στο μεταξύ, ο αιφνίδιος θάνατος του 70χρονου την ώρα που περίμενε σε ουρά τράπεζας για να πραγματοποιήσει συναλλαγή  προκάλεσε την  παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Φωτεινή Κρεωνίδου παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας, την οποία ανέθεσε στο Α.Τ. Τούμπας, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου 70χρονου και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες για τυχόν παραλείψεις που οδήγησαν στο θάνατό του.

Όπως επιβεβαιώθηκε από την Εισαγγελία, ο άντρας είχε προσέλθει στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα, με σκοπό να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Γύρω στις 11 το πρωί κι ενώ ανέμενε ήδη περί τη μιάμιση ώρα στην ουρά για να εξυπηρετηθεί, αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και το πλήρωμά του, κατά τη διακομιδή του 70χρονου στο νοσοκομείο Παπανικολάου, κατέβαλε προσπάθειες να τον επαναφέρει.

Όπως δήλωσε στο karfitsa.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Παπανικολάου Αργύρης Γκαμπέσης, «ο 70χρονος κατέφθασε διασωληνομένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου. Οι γιατροί επιχείρησαν ΚΑΡΠΑ προκειμένου να τον επεναφέρουν, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό και ο ασθενής κατέληξε».

Την ίδια ώρα  η Ραχήλ Μακρή βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων με δήλωσή της που δημοσιεύει  στα social media  αναφέρεται στην περίπτωση του άτυχου 70χρονου. Κάνει λόγο για πολίτες που πεθαίνουν στην ουρά για να πληρώσουν αντισυνταγματικούς φόρους.

Ολόκληρη η δήλωση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή

«Την ώρα που Έλληνες πεθαίνουν στις ουρές για την πληρωμή αντισυνταγματικών φόρων κάποιοι μεθοδεύουν κυβερνήσεις εθνικής σωτηρίας για την πολιτική τους επιβίωση»

Τελευταία μέρα για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και χιλιάδες φορολογούμενων συνωστίζονται όχι γιατί είχαν χρήματα και αμέλησαν να πληρώσουν, αλλά γιατί περιμένουν να πάρουν την πενιχρή σύνταξη τους για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους. Τη στιγμή που ο Χαρδούβελης συναντιέται με τους εκπροσώπους των δανειστών για την εξασφάλιση ενός παράνομου και ανήθικου χρέους, ο άτυχος 70χρόνος δεν άντεξε την ταλαιπωρία.


Οι ανίκανοι ταλαιπωρούν την Χώρα και τους πολίτες της υπερασπιζόμενοι το χρέος ενώ σφυρίζουν αδιάφορα για την επιβολή άδικων και αντισυνταγματικών νόμων.
Την ίδια ώρα οι πρόθυμοι συνεργάτες τους, επεξεργάζονται άλλο ένα ποταπό σενάριο διευρυμένης συνεργασίας για κυβέρνηση εθνικής μειοδοσίας και διαπραγματεύονται θεσούλες και βολέματα.


Συμμετέχοντας ειλικρινά στη θλίψη της οικογένειας του συνέλληνα, που έχασε τη ζωή του με τόσο άδικο τρόπο εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια παραμένοντας στο πλευρό όλων των Ελλήνων που έχουν πέσει στα πλοκάμια της πολιτικής μαφίας.

 

#Tags: ΕΝΦΙΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.