, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνελήφθη ανήλικος… υπεύθυνος οίκου ανοχής στη Θεσσαλονίκη

oikos-anoxhs

Σε αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνελήφθη 17χρονος υπεύθυνος οίκος ανοχής, σε βάρος του οποίου καθώς και σε βάρος της 34χρονης ιδιοκτήτριας, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον οίκο ανοχής, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή, ενώ είχε παραβιάσει σφράγιση, η οποία είχε τεθεί. Παράλληλα, εγκατέστησε στο οίκημα 28χρονη αλλοδαπή, η οποία δεν διέθετε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, προκειμένου να εκδίδεται έναντι χρηματικής αμοιβής. Επίσης, συνελήφθη η 28χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Τέλος, κατά το προηγούμενο 24ωρο, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τους οποίους εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, δύο γυναίκες, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.