, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το φυλάκιο, οι συλλήψεις και το… τετράποδο του τάφου! (ΦΩΤΟ)

Μετά την 24ωρη αστυνομική φύλαξη του λόφου Καστά όπου πραγματοποιούνται οι ανασκαφικές εργασίες στον τάφο που βρήκε η Κατερίνα Περιστέρη, η περιοχή ενισχύεται και με… φυλάκιο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του karfitsa.gr σήμερα συνεργία του δήμου Αμφίπολης, με εντολή του δημάρχου Κωνσταντίνου Μελίτου μετέφεραν στο σημείο όπου το καλοκαίρι βρισκόταν η… άσπρη ομπρέλα για να προσφέρει λίγη σκιά στους αστυνομικούς και τους δημοσιογράφους, προκάτ φυλάκιο για να φυλάγονται από τις βροχές και τις καιρικές συνθήκες οι άνδρες της ΕΛΑΣ και οι εργαζόμενοι στο μνημείο.

Αστυνομικοί υπάρχουν σε διάφορα σημεία του τύμβου σε 24ωρη βάση όπως επίσης και μέσα στο χώρο των ανασκαφών. Ήδη μάλιστα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αρχιφύλακας του μνημείου έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις επισκεπτών αλλά και δημοσιογράφων που επιχείρησαν να προσεγγίσουν το μνημείο στα κρυφά!

Εκτός όμως από αυτούς… άγρυπνος φρουρός παραμένει και ο μόλις 2,5 ετών σκύλος του αρχιφύλακα, Ορέστης, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή από την πρώτη στιγμή των εργασιών.

Β. Στολάκης

DSC_8717 DSC_8719 DSC_8725

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.