, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πρώην DJ βίασε 15χρονη μαζί με τον Σάβιλ

 

ImageHandler (6)

Μετά τις φρικιαστικές λεπτομέρειες για τα αρρωστημένα πάθη του Βρετανού παρουσιαστή παιδικής εκπομπής του BBC, Τζίμι Σάβιλ, ο οποίος όχι μόνο είχε κακοποιήσει πάνω από 1.000 παιδιά, αλλά φέρεται να ήταν και νεκρόφιλος, βρετανικό δικαστήριο αποκάλυψε πως ο Σάβιλ είχε βιάσει μαζί με φίλο του ένα 15χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο πρώην DJ Ρέι Τέρετ, είχε βιάσει κατά την περίοδο 1963-1964 μαζί με τον παρουσιαστή του BBC το 15χρονο κορίτσι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Guardian, οι ένορκοι στο πλαίσιο της δίκης του Τέρετ και άλλων δύο κατηγορούμενων για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, είχαν ενημερωθεί πως «θα αναφερόταν συχνά το όνομα του Σάβιλ» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ο 72χρονος σήμερα Τέρετ, μαζί με τον Γουίλιαμ Χάρπερ και τον Άλαν Λέτζερ, κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών την περίοδο 1962-1964, παρότι και οι τρεις δηλώνουν «αθώοι».

Ο Τέρετ παρόλα αυτά κατηγορείται για το βιασμό 18 κοριτσιών, εκ των οποίων εκείνον του 15χρονου κοριτσιού που σημειώθηκε ανάμεσα στο 1963 και το 1964 και πραγματοποιήθηκε μαζί με τον Σάβιλ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δικαστήριο οι δύο άνδρες κακοποίησαν την ανήλικη αφού πρώτα τη γνώρισε ο πρώην DJ σε ντίσκο και στη συνέχεια την μετέφερε σε διαμέρισμα στο Μάντσεστερ όπου βρισκόταν ο Σάβιλ.

«Δε μπορούσε να το πιστέψει όταν είδε τον Τζίμι Σάβιλ, που ήταν διάσημος και δεν έβλεπε την ώρα να το πει στους φίλους της», εξήγησε ο εισαγγελέας.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως είπε, ο Σάβιλ έβαλε τα χέρια του στη φούστα της, την κατέβασε και την έριξε στο κρεβάτι, όπου τη βίασε, ενώ στη συνέχεια, τη βίασε και ο Τέρετ και αφού ικανοποίησε τις ορέξεις του της είπε: «Θα έπρεπε να μας ευχαριστείς».

savil1

 

savil

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.