, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνάντηση με θέμα τη σύσφιξη σχέσεων Ελλάδας και Ζάγρεμπ

Zagrep

Σύσκεψη σε φιλικό κλίμα, και με θέμα τη σύσφιξη των σχέσεων και τη στενή συνεργασία μεταξύ των φορέων και των μελών τους, είχαν την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος, κ. Ιωάννης Μανδρίνος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ με αντιπροσωπεία του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΖΑΓΚΡΕΜΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Dr. Zlatan Fröhlich.

Στην σύσκεψη αυτή εξετάστηκαν οι προϋποθέσεις και οι συγκεκριμένοι τομείς συνεργασίας μεταξύ των επιχειρηματιών των δυο χωρών.

Κατεγράφησαν οι τομείς που προσφέρονται για συνεργασία όπως είναι ο Τουρισμός, η Ενέργεια, η επεξεργασία Ξύλου και Τροφίμων, τα Αγροτικά προϊόντα, η εκμετάλλευση περιβαλλοντικών χώρων και λοιποί τομείς.

Η πρώτη αυτή συνάντηση υπήρξε χρήσιμη και εποικοδομητική και αποφασίσθηκε σε δεύτερη συνάντηση να εξειδικευθούν οι τομείς συνεργασίας και να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δυο ανωτέρω φορέων.

Επίσης, στην εν λόγω σύσκεψη συμμετείχαν η Πρόεδρος της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΖΑΓΚΡΕΜΠ, κα. MarinaPavkovic, καθώς και ο Διευθυντής Εκθέσεων της ΔΕΘ – HELEXPO, κ. Ανδρέας Δαρούδης, οι οποίοι και συζήτησαν θέματα της αρμοδιότητός τους.

#Tags: ΔΕΘ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.