, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο καιρός σήμερα στην Ελλάδα…

φωτο Σάββας Αυγητίδης  / 19 - 10 - 2014 ΑΡΕΤΣΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
φωτο Σάββας Αυγητίδης / ΑΡΕΤΣΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ / περισσότερες φωτο εδώ: www.e-photopress.blogspot.com

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις, περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι, στα κεντρικά και βόρεια μέτριοι μέχρι ισχυροί 6 μποφόρ και στα νότια ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς meteo.gr

φωτο Σάββας Αυγητίδης / Παλιά Ρωμαϊκή Αγορά  - Μοναστηράκι
φωτο Σάββας Αυγητίδης / Παλιά Ρωμαϊκή Αγορά – Μοναστηράκι 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.