, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο “Συμβολαιογράφος” γέμισε το αμφιθέατρο Πυλαίας-Χορτιάτη

_MG_6484

Ασφυκτικά γέμισε το Αμφιθέατρο του Κέντρου Πολιτισμού στο Πανόραμα από ανθρώπους κάθε ηλικίας που τη Δευτέρα το βράδυ ήρθαν για να δουν από κοντά την Υρώ Μανέ να ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο την Ερασμία. Περίπου 300 άτομα κατέκλυσαν την αίθουσα και απόλαυσαν μια εξαιρετική ερμηνεία από την ηθοποιό που ξεκίνησε την θεατρική παράσταση βγαίνοντας από τη μεριά του κοινού.

Η θεατρική διασκευή του έργου «Συμβολαιογράφος» ήταν της Εμμανουέλας Αλεξίου και του Γιώργου Καραμίχου και η σκηνοθεσία του Γιώργου Καραμίχου, σε μια θεατρική  παράσταση που ήταν μαζί μια απολογία και μια εξομολόγηση. Με  πρωταγωνίστρια την Ερασμία, μια γυναίκα με πάθος, που βρέθηκε σε λάθος χώρο και σε λάθος χρόνο, εγκλωβισμένη σε ένα περίπτερο μιας επαρχιακής πόλης της Ελλάδος. Και την οποία ενσάρκωσε η Υρώ Μανέ με μοναδικό τρόπο.

_MG_6538

Πολλά και τα χειροκροτήματα στο τέλος της παράστασης, που διοργανώθηκε από τον δήμο μας. Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης που χειροκρότησε την παράσταση και στο τέλος πρόσφερε στην Υρώ Μανέ  ένα αναμνηστικό δώρο με το γραμματόσημο του δήμου μας.

_MG_6526

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.