, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μπαράζ συλλήψεων σε ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

astinomia

 

Με στόχο την προληπτική αστυνόμευση και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω 15 άτομα, για διαρρήξεις και κλοπές.

Συγκεκριμένα:

  • Συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες 21/10, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, από περιπολούντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έξι ημεδαποί, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος εμπορευμάτων, τα οποία αφαίρεσαν, νωρίτερα την ίδια ημέρα, από καταστήματα στην περιοχή της Πυλαίας.
  • Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στη Νεάπολη, τρείς ομογενείς ηλικίας 66, 41 και 39 (πατέρας – 2 γιοι), διότι αφαίρεσαν από ακάλυπτο χώρο οικοδομής της περιοχής, διάφορα αντικείμενα.
  • Νωρίτερα την ίδια ημέρα, στο κέντρο πόλης, δικυκλιστές ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 37χρονο ομογενή, διότι αφαίρεσε ηλεκτρική συσκευή από είσοδο οικοδομής, στο εσωτερικό της οποίας στεγάζεται κατάστημα ηλεκτρικών ειδών.
  • Συνελήφθη στην Πυλαία, 19χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε εμπόρευμα από κατάστημα της περιοχής.
  • Βραδινές ώρες χθες 21/10, στο κέντρο πόλης, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας “Ζ” συνέλαβαν 30χρονο αλλοδαπό, διότι αφού διέρρηξε οικία της περιοχής, αφαίρεσε από το εσωτερικό της ηλεκτρικές συσκευές.
  • Συνελήφθη ξημερώματα της 21-10-2014, στη Σταυρούπολη, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 44χρονος ημεδαπός, τη στιγμή που επιχειρούσε με τη χρήση κατσαβιδιού και φακού να διαρρήξει ψητοπωλείο της περιοχής.
  • Συνελήφθησαν αργότερα στην ίδια περιοχή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, 29χρονος ομογενής και 27χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών της περιοχής, απ’ όπου αφαίρεσαν φιάλες αλκοολούχων ποτών.

 

Οι συλληφθέντες των προαναφερόμενων περιπτώσεων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.