, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πυροβολισμοί στο Κοινοβούλιο του Καναδά (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Kanadiko-koinovoulio

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Κοινοβούλιο του Καναδά μετά από την εισβολή ενόπλων οι οποίοι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Οττάβα, στο κτήριο εισέβαλαν δύο άτομα με κυνηγετικά όπλα και μέχρι τώρα είναι γνωστό ότι ο ένας εκ των δύο έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών. Στην επιχείρηση καταδίωξης τραυματίστηκε και ένας στρατιώτης ευτυχώς ελαφρά.

Το μακελειό άρχισε μπροστά από το μνημείο των πεσόντων έξω από το κοινοβούλιο, όταν ένας άντρας πυροβόλησε με όπλο και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έτρεξε προς το κτήριο της Βουλής.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Καναδικής Αστυνομίας γνωστοποίησε ότι «οι αρχές ψάχνουν και άλλα άτομα» καθώς πιστεύεται ότι οι δύο δράστες είχαν και συνεργούς. Οι αρχές της χώρας έχουν αυξήσει δραματικά τα μέτρα ασφαλείας μετά από την επίθεση Τζιχαντιστών σε δύο Καναδούς στρατιώτες πριν λίγες ημέρες.

kanadas (1)

koinovoulio (1)

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.