, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έκλεψαν μία περιουσία από… αυτοκίνητο!

astinomia

Ένας 24χρονος ταυτοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ως δράστης κλοπής μεγάλου χρηματικού ποσού που σημειώθηκε στην περιοχή της Πυλαίας. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις 02-10-2014, ο 24χρονος μαζί με τρεις ακόμη συνεργάτες του, εκμεταλλευόμενοι την απουσία ιδιοκτήτη σταθμευμένου αυτοκίνητου, ο οποίος εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούσε συναλλαγή εντός κοντινού τραπεζικού υποκαταστήματος, διέρρηξαν το όχημα και αφαίρεσαν φάκελο που περιείχε το χρηματικό ποσό των (10.000) ευρώ.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία και στο αυτοκίνητο του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δακρυγόνο σπρέι και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος υπολογιστή, τον οποίο αφαίρεσε στις 18-09-2014 από όχημα σε χώρο στάθμευσης εμπορικού καταστήματος στην περιοχή της Πυλαίας.

Σε βάρος του 24χρονου αλλά και σε βάρος των συνεργών του, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα των «Διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών» και της παράβασης του Νόμου «Περί όπλων».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.