, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δραματικές ώρες στο λιμάνι που το «χτύπησε» η κακοκαιρία (ΒΙΝΤΕΟ)

kavala

 Οι… θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν δεκάδες προβλήματα και επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι επί ένα 20λεπτο το Ταξιάρχης της ΝΕΛ προσπαθούσε να προσεγγίσει το λιμάνι με τους θυελλώδεις ανέμους να μην επιτρέπουν την προσάραξη του!

Δραματικές ώρες έζησαν στην Καβάλα όσοι βρίσκονταν στο λιμάνι, καθώς η κακοκαιρία που έχει πλήξει την χώρα έκανε πολύ δύσκολο το έργο  επιβατικών και αλιευτικών πλοίων.

Πιο συγκεκριμένα, οι θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν δεκάδες προβλήματα και επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι επί ένα 20λεπτο το Ταξιάρχης της ΝΕΛ προσπαθούσε να προσεγγίσει το λιμάνι με τους θυελλώδεις ανέμους να μην επιτρέπουν την προσάραξη του.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν τελείωσαν στο επιβατικό λιμάνι Απόστολος Παύλος της Καβάλας από την κακοκαιρία αφού οι νοτιάδες προκάλεσαν αρκετά προβλήματα μικροζημιές και σε άλλα μικρότερα σκάφη τα οποία από την μανία του αέρα είτε χτυπιόντουσαν μεταξύ τους είτε στην προβλήτα.



Πηγή paraskhnio.gr

#Tags: Καβάλα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.