, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

4 απλοί τρόποι που μπορούν να κάνουν το σπίτι σου να δείχνει ακριβό χωρίς να είναι!

Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείς να κάνεις το σπίτι σου να δείχνει ακριβό χωρίς εσύ να βάλεις το χέρι σου στο πορτοφόλι. Δες ποιοι είναι αυτοι..

#1 Το 3 είναι ο μαγικός αριθμός

spiti2

Οι πίνακες που είναι κομμένοι στα 3 είναι η τελευταία μόδα. Για να μην ξοδέψεις μία περιουσία για να αγοράσεις κάτι παρόμοιο μπορείς απλά να μπεις σε κάποιο site με είδη τέχνης να κατεβάσεις ένα έργο που σου αρέσει, να το εκτυπώσεις και να το κόψεις σε 3 ίσα μέρη. Έπειτα, βάλε και στα 3 από μία κορνίζα και κρέμασέ τα το ένα δίπλα στο άλλο. Το έργος σου είναι έτοιμο.

#2 Δημιούργησε μία ψευδαίσθηση

spiti3

Όσο πιο μεγάλη περιοχή καλύπτει ένα χαλί τόσο πιο μεγάλος φαίνεται ένας χώρος. Μεγάλωσε, λοιπόν, το χώρο σου ενώνοντας χαλιά (αν δεν έχεις ένα μεγάλο). Στη φωτογραφία ο συνδυασμός της φλοκάτης με τα παράθυρα που βρίσκονται πίσω από το σαλόνι δίνουν την αίσθηση ότι ο χώρος είναι πολύ μεγάλος.

#3 Όσο λιγότερο τόσο καλύτερα

spiti1

Αντί να γεμίζεις τα ράφια της βιβλιοθήκης σου με πράγματα και μικροαντικείμενα ακολούθα το δρόμο του μίνιμαλ. Μερικά βιβλία τοποθετημένα εδώ και εκεί καθώς και κάποια βάζα μπορούν να γεμίσουν το χώρο χωρίς να το παρακάνουν. Επίσης, μπορείς να βάλεις αντικείμενα με διαφορετικά ύψη και χρώματα για να δώσεις προσωπικότητα στη βιβλιοθήκη σου.

#4 Δώσε ένταση στο χώρο

spitit4

Κάθε δωμάτιο πρέπει να έχει ένα “έντονο” σημείο. Αν δεν έχει ήδη κάποιο το σαλόνι σου μπορείς να του βάλεις ένα μεγάλο έργο τέχνης. Για να γλιτώσεις τα έξοδα φτιάξ’το μόνη σου. Το κλειδί είναι να είναι μεγάλο το έργο σου έτσι ώστε να έχει καλύτερο αποτέλεσμα στο χώρο.

faysbook.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.