, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το κόλπο για να φτάσετε μαζί σε οργασμό!

sex14Το παράπονο αριθμός ένα για τις γυναίκες είναι : «Εκείνος τελειώνει πριν φτάσω στο αποκορύφωμά μου». Πράγμα που μπορεί να σημαίνει:

1) Εκείνη έχει χαμηλή όρεξη. 2) Εκείνος έχει δυσκολίες στον έλεγχό του. 3) Ξεκίνησαν για το φινάλε πριν από τη στιγμή που έπρεπε.

Η μόνη φανερή απάντηση στην ερώτηση «Πότε πρέπει το ζευγάρι να μπεί στην τελική πράξη της συνουσίας», είναι: «Οταν είναι και οι δύο έτοιμοι».

Βοηθάει η απάντηση αυτή κανέναν από τους δυο τους; Οχι και πολύ, εκτός αν σταματήσετε να σκέφτεστε κάτι άλλο, που είναι αρκετά φανερό: Ότι απλώς δεν ακούτε ποτέ τα πα¬ράπονα των γυναικών. Δεν λέω, φυσικά, πως οι άντρες περι¬φέρονται διαρκώς σε κατάσταση μόνιμης «ετοιμότητας». Αυτό πρέπει ν’ αποτελεί την κατηγορία εναντίον τους από μερικές γυναίκες (και το όνειρο μερικών άλλων!), αλλά γνωρίζουμε καλά πως τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Εκείνο που λέω είναι πως, όταν ο άντρας διεγερθεί, μπορεί πάντα να συνεχίσει ολόκληρη τη διαδρομή και να φτάσει κανονικά στο αποκορύφωμά του, εκτός από τις περιπτώσεις που χάνει τη στύση του. Δεν του χρειάζεται λοιπόν να περάσει από μια παρατεταμένη περίοδο διέγερσης. Όλες οι προκαταρκτικές ερωτοτροπίες είναι το ίδιο ευχάριστες και για τους δύο, αλλά δεν είναι «απαραίτητες» για κείνον, αφού αποκτήσει στύση. Αυτό ακριβώς εννοούμε όταν λέμε πόσο γρήγορα εκείνη θα βρίσκεται σε αρκετή διέγερση, ώστε να είναι ικανή να διανύσει όλη την απόσταση που απομένει μέχρι τον οργασμό, όταν εκείνος εισδύσει μέσα της. Φαίνεται εγωιστικό όταν το λέω, αλλά η απά¬ντηση στην ερώτηση

«Πότε;» είναι:   «Όταν εκείνη είναι έτοιμη».

Αυτό μεταθέτει την ευθύνη στα δικά της χέρια. Αν δώσει εκείνη το σήμα εκκίνησης, ενώ δεν είναι ακόμα έτοιμη, τότε δεν θα πρέπει να κατηγορεί κανέναν άλλο, παρά μόνο τον εαυτό της. Αν ο εραστής της προχωρεί χωρίς να μπορεί εξακριβώνει αν εκείνη είναι έτοιμη, τότε εκείνη έχει αποτύχει, τουλάχιστον όσον αφορά στο σεξ. Όταν δεν μπορείτε να διαβάσετε την έκφρασή της, δεν μπορεί κι εκείνη να διαβάσει τη δική σας. Επιπλέον, υπάρχει κάποια εσφαλμένη πληροφορία την οποία πρέπει ν’ αφήσετε να “κοιμηθεί εν ειρήνη” για πά¬ντα. Κάθε άντρας γνωρίζει ότι η γυναίκα εκκρίνει ένα λιπα- ντικό υγρό, όταν διεγείρεται. Αλλά, ορισμένοι άντρες έχουν την ιδέα πως η υγρασία ανάμεσα στους μηρούς της σημαίνει ότι η κοπέλα είναι εντελώς έτοιμη. Αλλά δεν είναι έτσι. Το μόνο που σημαίνει η υγρασία αυτή είναι πως έχει διεγερθεί. Αλλά δεν είναι άντρας.

Η διέγερση για τη γυναίκα δεν είναι μια κατάσταση «όλα ή τίποτα».

Υπάρχουν πολλοί βαθμοί διέγερσης στη γυναίκα και μπορεί να διεγείρεται με αυξανόμενο βαθμό για μεγάλο χρονικό διάστημα, παίζοντας “το παιχνίδι για δύο”, πριν φτάσει σε τόσο υψηλό σημείο διέγερσης που να της εξασφαλίζει το αποκορύφωμα, που αποτελεί το επιστέγασμα της ερωτικής πράξης.

Το πώς μπορεί να σας μεταδώσει τις επιθυμίες και την κατάσταση των συναισθημάτων της, θα μπορούσε ν’ αποτελέ- σει θέμα μιας ολόκληρης συζήτησης. Για ένα σωρό εσφαλμένους λόγους (και μήπως μπορεί να υπάρξει κανένας ορθός λόγος;), τα ζευγάρια δεν μιλάνε για το σεξ, ή δεν μιλάνε αρκετά γι’ αυτό. Ή, ακόμα, δεν μιλάνε για τα ουσιαστικά θέματα του σεξ. Αν εκείνη δεν έχει διάθεση να συζητήσει όλα αυτά τα θέματα, θ’ αναγκασθείτε να χρησιμοποιήσετε όλη την ανδρική πειθώ σας, για να κατορθώσετε να την κάνετε να σας ανοίξει την καρδιά της. Αν κι εσείς αρνείστε επίσης να μιλήσετε γι’ αυτό, τότε αφήστε τα και ασχοληθείτε με τα… σταυρόλεξα για να ξεθυμάνετε.

Τα αποτελέσματα που έχει η επικοινωνία στο σεξ είναι απόλυτα φανερά. Προσπαθούμε να στείλουμε πάρα πολλά μηνύματα σε μη-λεκτικό επίπεδο. Εκείνη αποτραβά το χέρι της, το μετακινεί προς το πλάι ή το σηκώνει λιγάκι ή σας σπρώχνει και υποτίθεται πως γνωρίζετε τι θέλει να σας πει. Το μόνο που μπορώ να σας πω εγώ είναι «Καλή τύχη!» ή «Καλή ανάγνωση των μηνυμάτων που σας στέλνει». Αν δεν την γνωρίζετε τόσο καλά όσο εκείνη γνωρίζει τον εαυτό της, θα χάνετε κάθε φορά ένα μεγάλο μέρος του ερωτικού σας χρόνου για να την καταλάβετε. Δεν πρόκειται βέβαια να κατηγορήσω εσάς για τις μειωμένες ικανότητές της στην επικοινωνία, αν και έχετε κι εσείς κάποια ευθύνη σ’ αυτό. Αν αγνοείτε αυτά τα όχι και τόσο λεπτά σήματα που σας στέλνει, δεν θα μπορεί να βοηθηθεί ή να σας βοηθήσει, ακόμα κι αν σας τα σχεδιάσει ή αν σας τα φωνάξει.

Στο σημείο αυτό αντιμετωπίζει μια πολύ λεπτή κατάσταση. Λεν θέλει να σας κατακρίνει, ούτε να τραυματίσει τον εγωισμό σας.

Ενθαρρύνετέ την να σας πει ποια πράγματα την ελκύουν ιδιαίτερα. Η συζήτηση αυτή δεν είναι ανάγκη να γίνει κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνομιλίας.

Το σήμα για να προχωρήσετε πρέπει να το αφήνετε σ’ αυτήν. Εκείνη μπορεί συνήθως να βοηθήσει τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να εξασφαλίσει τον ανώτατο οργασμό της, αν περιμένει να φτάσει στο χείλος του, πριν οδηγήσει το πέος σας στον κόλπο της, οπότε οι πρώτες ωθήσεις αρκούν για να εξαπολύσουν την έκρηξή της. Το να προσπαθήσετε ν’ ανεβάσετε το βαθμό θερμότητας του πάθους της απότομα, από το χλιαρό στο ζεματιστό, αφού εισδύσετε στον κόλπο της, αποτελεί συνήθως μια μάταιη προσπάθεια – γιατί οι περισσότεροι άντρες δεν μπορούν να κρατηθούν τόσο πολύ.

boro.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.