, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έλληνας τραγουδιστής μετανάστης στην Αυστραλία!

Το ζευγάρι το οποίο περιμένει το δεύτερο παιδάκι του, αυτό τον καιρό έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στην Αδελαΐδα. Η νέα τους ζωή εκεί είναι πολύ καλή.

Στο ζευγάρι μάλιστα έχει παραχωρηθεί και βίλα για να μένει με τον γιο του, ο οποίος μάλιστα πηγαίνει και σε ελληνικό σχολείο. Επίσης τους έχει δοθεί μέχρι και ειδικό πακέτο τηλεφωνικών κλήσεων προς την Ελλάδα για να επικοινωνούν με φίλους και συγγενείς. Έχουν όλα όσα θέλουν και αν τα πράγματα πάνε καλά στα νέα επιχειρηματικά σχέδια του Νίκου Κουρκούλη, ο οποίος θέλει να ασχοληθεί με την εστίαση, τότε η διαμονή της οικογένειας θα παραταθεί ακόμα και για χρόνια.

Ο τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης,  πάντως θα βγάλει σε λίγο καιρό καινούργιο τραγούδι και θα επισκεφτεί την Ελλάδα. Η Κέλλυ Κελεκίδου αναμένεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της τον Δεκέμβριο. Θα είναι για εκείνη το καλύτερο δώρο.

Kourkoulis

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.