, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εσύ θα έκανες σεξ με κάποιον που γνώρισες μέσω internet;

sex internet

Και όμως! Λίγο λιγότεροι από τους μισούς Έλληνες θα έκαναν σεξ με κάποιον που γνώρισαν μέσω Facebook και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ  περισσότεροι από τους μισούς υποστηρίζουν ότι ψάχνουν το άλλο τους μισό στον κυβερνοχώρο!
Το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας έβγαλε το παραπάνω συμπέρασμα μέσα από μια πανελλαδική έρευνα που έγινε σε δείγμα 1014 ατόμων. Όλη η έρευνα στο σύνολό της υποδεικνύει πως το διαδίκτυο είναι μία μορφή σύγχρονης… προξενήτρας από την οποία όλοι ζητούν τον ιδανικό σύντροφο και περισσότερο σεξ.
Ειδικότερα, όσον αφορά στον τομέα σεξ το 45% αντρών και γυναικών από 18 έως 54 ετών, απάντησαν ότι έχουν κάνει σεξ με άτομο που γνώρισαν στο internet ή ακόμα και αν δεν το έχουν ήδη δοκιμάσει δεν θα είχαν κανένα λόγο να μην το κάνουν.

Μπορεί το διαδίκτυο να μας βοηθάει να γνωρίζουμε καινούργιους ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και απόψεις , αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι κρύβει μεγάλους κινδύνους…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.