, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Με τα… “ραβασάκια” στο χέρι κυκλοφορούν στο δήμο Θεσσαλονίκης!

nakou2

Με ένα χαρτί στο χέρι για κλήση σε… απολογία κυκλοφορούν εργαζόμενοι και στελέχη της διοίκησης στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως αποκάλυψε το karfitsa.gr, και πιο συγκεκριμένα όσοι συμμετείχαν στην Οικονομική Επιτροπή της περασμένης τετραετίας καλούνται να απολογηθούν στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Αθανάσιο Καρούντζο για πειθαρχικό παράπτωμα. Σύμφωνα με το πολυσέλιδο υπόμνημα που έχουν στα χέρια τους κατηγορούνται για σοβαρή παράβαση καθήκοντος και σοβαρή αμέλεια, επειδή δεν κινήθηκαν νομικά εναντίον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που έκρινε πως 560 συμβασιούχοι του δήμου πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης «κυκλοφορούν» στο δημαρχείο έχοντας στα χέρια τους την κλήση του Εισαγγελέα για ειρηνική λύση διαφθοράς, μετά από σχετικό αίτημα του ιδίου του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, προκειμένου οι πρώτοι να επιτρέψουν και να μην παρεμποδίσουν τον έλεγχο που πραγματοποιούν οι Επιθεωρητές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε 799 φακέλους δημοτικών υπαλλήλων που έγιναν μόνιμοι με το προεδρικό διάταγμα Παυλόπουλου.

Στο φωτογραφικό φακό του karfitsa.gr… ποζάρουν με τα… «ραβασάκια» τους στο χέρι ο δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Τελίδης και η πρώην αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Βίκυ Νάκου.

Β. Στολ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.