, Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

search icon search icon

Εντοπίστηκε παράνομος οίκος ανοχής στη Θεσσαλονίκη!

pornh

Η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό διαμερίσματος στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, λειτουργούσε παράνομα ως οίκος ανοχής.

Συνελήφθη ο 44χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης και 28χρονη υπεύθυνη του χώρου, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 46χρονου ημεδαπού συνιδιοκτήτη της επιχείρησης που αναζητείται, σχηματίζεται δικογραφία για «Διευκόλυνση ακολασίας άλλων κατά συναυτουργία».

Όπως προέκυψε από την αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες της 31-10-2014 και την έρευνα που ακολούθησε, στο προαναφερόμενο διαμέρισμα, με το πρόσχημα υπηρεσιών μασάζ, εκδίδονταν γυναίκες σε πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής, έπειτα από τηλεφωνικά ραντεβού.

Για την παροχή ερωτικών υπηρεσιών εγκαταστάθηκαν στον ανωτέρω χώρο και εκδίδονταν, η υπεύθυνη αυτού και έξι (6) επιπλέον ημεδαπές, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις για παράβαση του Νόμου περί Εκδιδομένων προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 46χρονου συνιδιοκτήτη της επιχείρησης.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.