, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η πρόγνωση του καιρού σήμερα

thermaikos
Θεσσαλονίκη – Φωτογραφία: karfitsa.gr

Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα νότια και στο Αιγαίο θα είναι περισσότερες δίνοντας παροδικές βροχές ή όμβρους στη Βόρεια Κρήτη, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στα Δωδεκάνησα και στην Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ. Σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι, 5 μποφόρ, με μικρή περαιτέρω εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους πυκνότερες στα βόρεια όπου τις πρωινές ώρες ενδέχεται να σημειωθεί πρόσκαιρη ασθενής βροχής, προβλέπονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά δε θα ξεπεράσει τους 15. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί, 6 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοικό σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

 

Πηγή: meteo.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.