, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μπαράζ συλλήψεων στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά!

police

Στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ..

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

  • Τρία (3) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και εντάλματα σύλληψης για διάφορα αδικήματα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 42χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για έκτιση υπολοίπου ποινής, η οποία του επιβλήθηκε με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, ήτοι ποινή φυλάκισης (2) ετών, (9) μηνών και (22) ημερών, για ληστεία.
  • Επτά (7) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ψυχοτρόπων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.