, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης

zodia

ΚΡΙΟΣ Αισιόδοξους σας βρίσκει η σημερινή μέρα εσάς τους Κριούς και είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε καμία αρνητική σκέψη να σας ρίξει το ηθικό, κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα καταφέρετε μέσα σε λίγες μόνο ώρες να καλύψετε τις περισσότερες υποχρεώσεις σας και μάλιστα με μεγάλη άνεση. Όσοι έχετε γεννηθεί αρχές Απριλίου, θα έχετε την τύχη να κάνετε μια γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα επαγγελματική σας πορεία, οπότε φροντίστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις προβάλλοντας τις ικανότητές σας με μέτρο. Ιδιαίτερη προσοχή σε ποιον θα εμπιστευθείτε ένα μυστικό σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να διαρρεύσουν οι πληροφορίες που θα δώσετε και να γίνετε θέμα κουτσομπολιού σε διάφορα πηγαδάκια…

 

ΤΑΥΡΟΣ Επιστρατεύστε όλη σας την υπομονή και ψυχραιμία στις επαφές που θα έχετε σε δημόσιες υπηρεσίες μια και θα σας τρέχουν πάνω κάτω μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες οπότε φερθείτε με ευγένεια και διπλωματία ώστε να ξεμπερδεύετε όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θα τονωθεί ο τομέας της κοινωνικής σας ζωής και της επικοινωνίας και η γνωριμία σας με άτομα από μια ξένη χώρα θα σας προκαλέσουν αρκετά το ενδιαφέρον καθώς θα πάρετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ζωής εκεί. Διαπιστώνοντας δε πως είχατε εξιδανικεύσει κατά πολύ τις συνθήκες στο μυαλό σας, θα αποβάλλετε την ανάγκη σας να ζήσετε στο εξωτερικό μια και καλή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ Το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα θα επηρεάσει την ανάγκη σας για κοινωνική καταξίωση και αποδοχή από τους γύρω σας και ευτυχώς για εσάς, θα έχετε την απαραίτητη επιβράβευση σχετικά με τη δουλειά σας και μάλιστα από πολύ σημαντικά άτομα. Μη σας δεσμεύει πάντως αυτή σας η τάση, γιατί υπάρχει περίπτωση να σας γίνει εμμονή και να είστε πραγματικά δυστυχισμένοι σε περίπτωση που δεν θα λαμβάνετε τις θετικές κριτικές που προσδοκάτε. Στον αισθηματικό τομέα, η αλλαγή στάσης του συντρόφου σας θα σας ενθουσιάσει και θα σας γοητεύσει η μεταμόρφωση τόσο στην εξωτερική του εμφάνιση όσο και στη συμπεριφορά του. Έπειτα από αυτό, καλό θα είναι να κάνετε κι εσείς κάποιες κινήσεις για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και θα είναι η ιδανική ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μια επαγγελματική συμφωνία είναι από τις άμεσες προτεραιότητές σας αυτήν την εποχή, προσέξτε όμως όσο μεγάλη ευκαιρία κι αν τη θεωρείτε να μη ρίξετε τα συμφέροντά σας και το κυριότερο μην αφήσετε να εννοηθεί ότι είστε διατεθειμένοι να προχωρήσετε άνευ όρων μόνο και μόνο για να κλείσετε τη δουλειά. Διεκδικείστε από την αρχή αυτά που σας αξίζουν γιατί αργότερα θα είναι αδύνατον. Προσέξτε την υγεία σας καθώς υπάρχει περίπτωση μια μικρή αδιαθεσία να εξελιχθεί σε έντονο κρυολόγημα και μην ξεγελιέστε και ξεθαρρεύετε από τις ελάχιστες στιγμές ηλιοφάνειας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ντυθείτε σωστά και μην ξεχνάτε να πίνετε πολλά υγρά και χυμούς ώστε να τονώσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

 

ΛΕΩΝ Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσάς από πλευράς υποχρεώσεων και καθώς το τετράγωνο Δία – Κρόνου θα εντείνει την πίεση που θα αισθάνεστε, υπάρχει περίπτωση να μπλοκάρετε κάποια στιγμή και να είναι αδύνατον να συνεχίσετε. Κάντε κάποιο διάλλειμα και αφιερώστε λίγο χρόνο βλέποντας πράγματα που σας ευχαριστούν (π.χ. στο διαδίκτυο) και σύντομα θα καταφέρετε να αποσυμπιεστείτε και να συνεχίσετε με περισσότερη όρεξη, αρκεί να μην ξεχαστείτε και φάτε τελικά τη μέρα σας σερφάροντας στο ίντερνετ… Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης και να αναδιοργανώσετε τη ντουλάπα σας, γιατί είναι σίγουρο πως θα ανακαλύψετε μέσα αρκετά κομμάτια που τα είχατε ξεχασμένα και είναι πάλι της μόδας, οπότε με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα καταφέρετε να ανανεωθείτε και μάλιστα με μηδέν έξοδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η επιρροή της Αφροδίτης θα τονώσει την ερωτική σας διάθεση καθώς και την ανάγκη σας να δώσετε περισσότερη προσοχή στις προσωπικές σας ανάγκες, μια και τον τελευταίο καιρό τις έχετε αφήσει εντελώς στην άκρη εξαιτίας των ατελείωτων υποχρεώσεών σας. Εκμεταλλευτείτε όσο περισσότερο μπορείτε αυτή σας την τάση, αφήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι έχει να κάνει με προβληματισμούς καθημερινής φύσεως και ζήστε τη στιγμή γιατί είναι κάτι που πραγματικά χρειάζεστε. Αν είστε γονείς και το θεωρείτε δεδομένο πως έχετε το δικαίωμα να επεμβαίνετε στην προσωπική ζωή των παιδιών σας, θα πρέπει να σταματήσετε καθώς υπάρχει κίνδυνος να τα απομακρύνετε από κοντά σας μια καλή. Περιορίστε το ενδιαφέρον σας στα πλαίσια της λογικής και προσπαθήστε να κρατήσετε διακριτική στάση ώστε να καταφέρετε να εξασφαλίσετε αρμονικές σχέσεις που είναι το πιο σημαντικό.

 

ΖΥΓΟΣ Η αλλοπρόσαλλη στάση ενός ατόμου από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας βάλει σε σκέψεις μια και θα διαπιστώσετε πως η συμπεριφορά του οφείλεται στη ζήλια του απέναντι στο πρόσωπό σας και καλό θα είναι να το απομακρύνετε από κοντά σας καθώς η αρνητική του ενέργεια είναι το τελευταίο που σας χρειάζεται. Σε περίπτωση που είναι κάποιος από το χώρο της εργασίας θα είναι πιο δύσκολο, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν μπορείτε να υιοθετήσετε μια απόμακρη στάση απέναντί του έστω και σταδιακά. Με την Αφροδίτη να τονώνει τη δημιουργικότητά σας, είναι κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσετε κάποια καλλιτεχνικά μαθήματα και να είστε σίγουροι πως θα νιώσετε τεράστια ικανοποίηση και ψυχική ηρεμία μέσα από αυτή τη διαδικασία μια και θα καταφέρετε να επικεντρωθείτε σε κάτι ευχάριστο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Το γεγονός πως οικονομικά δεν είστε και στα καλύτερά σας δε θα σας επηρεάσει και πολύ στην απόφασή σας να κάνετε ορισμένες αλλαγές στο χώρο σας είτε με την αλλαγή χρωμάτων ή ακόμη και με την αγορά κάποιων επίπλων. Αν είστε πάντως απ’ αυτούς που πιάνουν τα χέρια τους, προτιμήστε να μεταποιήσετε μόνοι σας ορισμένα αντικείμενα, καθώς θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ λιγότερα χρήματα και θα χετε και την ικανοποίηση ότι τα δημιουργήσατε μόνοι σας. Αν είχατε σκοπό να διαθέσετε αρκετά χρήματα σε τυχερά παιχνίδια καλύτερα να το ξανασκεφτείτε μια και η τύχη δε θα είναι με το μέρος σας εξαιτίας της επιρροής του Κρόνου και το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να κλαίτε τα χρήματα που χάσατε..

 

ΤΟΞΟΤΗΣ Αρκετά έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς τους Τοξότες και μέσα στις πολλές επαφές που θα έχετε με κόσμο για την προώθηση κάποιας υπηρεσίας ή προϊόντος σας, δε θα λείψουν και ορισμένοι κακότροποι που θα σας εξοργίσουν με την αγένειά τους. Μην πτοείστε και συνεχίστε την προσπάθειά σας καθώς δεν υπάρχει λόγος να παίρνετε και πολύ στα σοβαρά τη μιζέρια ορισμένων και να χαλάτε τη ζαχαρένια σας. Λίγη παραπάνω προσοχή στην εξωτερική σας εμφάνιση που έχετε αμελήσει το τελευταίο διάστημα κι αν είστε απ’ αυτούς που εργάζονται από το σπίτι, δεν είναι ανάγκη να είστε όλη μέρα με τις πυτζάμες. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσετε την αποδοτικότητά σας και θα μπείτε ακόμη πιο εύκολα στο κλίμα της εργασίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Με τον Άρη να επηρεάζει την εικόνα σας προς τα έξω, υπάρχει περίπτωση να δώσετε λανθασμένα μηνύματα στους γύρω σας και να παρεξηγήσουν την απόμακρη στάση που θα κρατάτε λόγω των εσωτερικών σας αναζητήσεων. Μιλήστε με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο κι εξωτερικεύστε τους προβληματισμούς σας ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε, γιατί τον τελευταίο καιρό μάλλον έχετε αρχίσει και παίρνετε πολύ στα σοβαρά αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, με αποτέλεσμα να έχτε χάσει εντελώς το κέφι και τη ζωντάνια σας. Στον οικονομικό τομέα αν είστε λίγο υπομονετικοί και δεν μπείτε στον πειρασμό να κάνετε περιττά έξοδα μόνο και μόνο για την προσωπική σας ευχαρίστηση θα μπορέσετε να ανταπεξέρθετε στις υποχρεώσεις σας χωρίς ιδιαίτερο άγχος, οπότε μην απογοητεύεστε και δείτε το σαν επένδυση για να εξασφαλίσετε την ψυχική σας ηρεμία που είναι πολύτιμη..

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η επικριτική στάση ορισμένων ατόμων στο χώρο της εργασίας θα σας προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό με αποτέλεσμα να αποσυντονιστείτε για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε την αγανάκτησή σας και εξετάσετε τα βαθύτερα αίτια αυτή της κατάστασης θα διαπιστώσετε πως δε χρειάζεται να έχετε αμφιβολίες σχετικά με την απόδοσή σας καθώς όλο αυτό θα οφείλεται τελικά στη μικροπρέπειά τους. Από το μεσημέρι και μετά πιθανόν να σας ανατεθεί η φροντίδα ενός κατοικίδιου κάποιου φιλικού σας προσώπου με αποτέλεσμα να σας δημιουργηθεί η ανάγκη να αποκτήσετε κι εσείς ένα δικό σας. Αν το πάρετε απόφαση, προτιμείστε να το επιλέξετε από κάποιο καταφύγιο ζώων καθώς υπάρχουν δεκάδες ζωάκια που περιμένουν να τα υιοθετήσει κάποιος και δε θα χρειαστεί να ξοδέψετε και χρήματα.

 

ΙΧΘΥΣ Η αρνητική όψη του Ποσειδώνα θα τονώσει την παρορμητικότητά σας και υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί αρκετή ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην επιτρέψετε πάντως να ξεφύγει εντελώς η κατάσταση στα άκρα, γιατί έπειτα η ψυχολογία σας θα είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι φαντάζεστε και θα δυσκολευτείτε αρκετά να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Αν σας έχουν κουράσει οι συνεχείς παρεμβολές στα προσωπικά σας είναι στο χέρι σας να ορίσετε τα όρια και τις ασφαλείς αποστάσεις που χρειάζεστε, χωρίς να πρέπει απαραίτητα να γίνει μακελειό… Μια αποτυχημένη σχέση που είχατε στο παρελθόν συνεχίζει να σας επισκιάζει, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δώσετε το εκατό τοις εκατό στην υπάρχουσα σχέση σας εξαιτίας της ανασφάλειας και της έλλειψης εμπιστοσύνης που ακόμη σας κρατούν δέσμιους. Δώστε περισσότερη σημασία στα λόγια του συντρόφου σας και προσπαθήστε να αποβάλλετε από μέσα σας τα φαντάσματα του παρελθόντος αλλιώς κινδυνεύετε να τα διαλύσετε όλα..

 

Πηγή: www.lifo.gr

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.