, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

“Χορεύουμε για τον Θεοδόση”

podosfairistis

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Ελ. Κορδελιού, οργανώνει εκδήλωση αγάπης, συμπαράστασης και οικονομικής ενίσχυσης ενός παιδιού από το Ελευθέριο-Κορδελιό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 στο ΕΠΑΛ Ευόσμου στις 18.30, η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και το κουπόνι ενίσχυσης 3 ευρώ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση αναλυτικά:

Ο Θεοδόσης Σαρμαδάκης, ένας 15χρονος μαθητής της Α Λυκείου του 2ου ΓΕΛ ΕΛ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, υπέστη ρήξη ανευρύσματος στον εγκέφαλο τον Ιούλιο που μας πέρασε. Από τα μέσα Αυγούστου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα.

Όπως καταλαβαίνετε ακολουθεί μια θεραπεία αποκατάστασης, η οποία εκτός από χρονοβόρα είναι ιδιαιτέρως πολυέξοδη!

Θα χορέψουν τα παιδικά χορευτικά τμήματα Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής Ελευθερίου-Κορδελιού και θα ακολουθήσει συναυλία με τη συνθέτρια & μουσικό Σοφία Νάτσιου.

Στο τραγούδι η Κατερίνα Δούκα. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κα Σταυρούλα Χατζή Τηλ: 6946095852 Email: [email protected]”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.