, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Χωρίς φανάρια το κέντρο της Θεσσαλονίκης! (ΦΩΤΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)

Εκτός λειτουργίας είναι από το πρωί τα φανάρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να πραγματοποιείται με δυσκολία και να απαιτείτε η αυξημένη προσοχή των οδηγών, προκειμένου να μη σημειωθούν ατυχήματα.

Συγκεκριμένα, οι φωτεινοί σηματοδότες που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Δωδεκανήσου με Πολυτεχνείου, δε λειτουργούν, κάνοντας ιδιαίτερα επικίνδυνη και τη μετακίνηση των πεζών που θέλουν να διασχίσουν το δρόμο.

Σε επικοινωνία του karfitsa.gr  με την τροχαία Θεσσαλονίκης, μας ενημέρωσαν ότι από τις 8:00 το πρωί που διαπιστώθηκε ότι δε λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες ειδοποιήθηκε ο αρμόδιος φορέας της Περιφέρειας τρεις φορές, όμως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει πάει κανένας στο σημείο για να επιδιορθώσει τη βλάβη. Όσο για το γιατί δεν υπάρχουν στο σημείο δυνάμεις της τροχαίας για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία… η απάντηση που λάβαμε είναι ότι δεν υπάρχουν τροχονόμοι καθώς βρίσκονται σε ετοιμότητα για την  πορεία που αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης…

Β. Στολ.- Ελ. Καραβ. 

fanaria karfitsa fanaria2 fanaria3 fanaria4

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.