, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ένταση on air Παπαδάκη – Γεωργιάδη για τον Καρατζαφέρη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση δημιουργήθηκε στον «αέρα» της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και του δημοσιογράφου, Γιώργου Παπαδάκη με αφορμή το οικονομικό σκάνδαλο που αφορά τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Η σύγκρουση ξέσπασε όταν ο κ. Παπαδάκης είπε στον κ. Γεωργιάδη ότι αν έκανε καλά τη δουλειά του ως βουλευτής θα είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με τον πρόεδρο του κόμματός του.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ από την πλευρά του δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι κανένα στέλεχος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ούτε ήξερε ούτε θα μπορούσε να ξέρει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λέτε να μπορεί να ξέρει κάποιος για το διπλανό του, αν έχει offshore ή όχι; Γράφει στο μέτωπο κάποιος: Έχω offshore;».

Ο κ. Γεωργιάδης αντιδρώντας στις συνεχείς πιέσεις του δημοσιογράφου, του επισήμανε ότι κι αυτός «που τον καλούσε κάθε εβδομάδα, θα έπρεπε να το είχε αντιληφθεί».

«Εγώ δεν παρακολουθούσα το κόμμα σας τι έκανε εσωτερικά ούτε στην Επιτροπή Πόθεν Έσχες ήμουν. Να μου καταλογίζατε ευθύνες, αν ήξερα αυτά που ξέρατε εσείς», απάντησε με έντονο τρόπο ο κ. Παπαδάκης.

Πηγή: paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.